flip4Flipsies, een nieuw concept van Vtech, zijn zes vriendinnen die met elkaar verbonden zijn door een magische halsketting. Ze overtuigen kinderen dat dromen uit kunnen komen en je samen de hele wereld aan kunt. De speelfiguren reageren op elkaar door MagicPoint en er is inmiddels al een hele community ontstaan op http://www.flipsies.nl!

De Flipsies vertegenwoordigen allemaal een andere persoonlijkheid, zo is er altijd wel een Flipsie die aansluit bij je kind. Naast de speelfiguren zijn er speelsets te verkrijgen zoals een jacht dat om te schakelen is tot een woonhuis.

flip1Van Vtech ontvingen wij Carina, zij droomt ervan om dokter te worden. Carina is jarig op 20 mei. Ze houdt van honden, groente & fruit en ze speelt graag golf. Zij neemt een weegschaal, een bril, een spuit, twee hesjes, een instrument, een klembord en een ander kapsel mee. In eerste instantie deed ze ons aan pinypons denken door haar te verwisselen pruik. In tweede instantie zijn de verschillen te groot. Carina transformeert snel en eenvoudig van meisje naar huisarts en de meisjes spelen regelmatig met haar. Het flip2verkleden in een doktersjas of juist haar vrijetijdskleding spreekt tot de verbeelding. Ook zonder haar twee pruiken blijft Carina een persoonlijkheid doordat er een haardracht onder zit. De doktersattributen zijn heel klein en ik hoop dat ze niet kwijtraken in de speelgoedberg. Haar bril is stevig en haar gemakkelijk op te zetten, zelfs door de peuter. Haar armen en heupen scharnieren, dat maakt haar actiever en niet zo statisch. Aan de weegschaal is het hartje te schuiven, zodat het wegen interactiever wordt. Wanneer Carina op de weegschaal wordt gespiest dan begint ze automatisch te praten: “Ik vind het hier geweldig”. Voor andere opmerkingen kan je op haar halsketting drukken, die licht rood op tijdens het praten. De hesjes verbergen de ketting niet, de drukknop is goed te bedienen.

flip3Dit is super!”
“Laten we je meten en wegen”

Als uitbreiding is er voor Carina een dokterstafel beschikbaar die tegelijkertijd een minigolf in zich herbergt. Ik ben erg benieuwd hoe Carina op een nieuwe vriendin reageert, maar even wachten tot december!

Vtech Flipsie Carina, dokter is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_562345429adfc_selected-products” products=”9200000049795830″ name=”mult” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

 

One thought on “NIEUW: Vtech Flipsies- Dokter Carina met weegschaal (4+)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.