lous1Unieke, handgemaakte schilderijtjes met knoopjes! De creativiteit spat er vanaf. Zoals jullie weten is op 19 januari j.l. onze zoon Kian geboren. Een mooi geboorteschilderij voor op zijn kamer ontbrak tot op heden nog. Marlous maakte er eentje voor ons!

Een schilderij met daarop de naam van je kindje, is een mooie herinnering aan een fantastische gebeurtenis; de geboorte van jouw baby! Er zijn verschillende ontwerpen in diverse kleuren te krijgen bij Moois van Marlous. Je kunt er dus vanuit gaan dat er altijd iets tussen zit, dat bij jou/jullie past. Zit het ontwerp dat je zoekt er toch echt niet tussen, dan maakt Marlous voor jou een geboorteschilderij naar wens, in de kleuren van jouw keuze. De schilderijen zijn er in verschillende formaten, prijzen vanaf EUR 14,95. Mail je verzoek of vraag naar: mooisvanmarlou[email protected].

lous2Een geboorteschilderij is ook erg leuk om te geven als kraamcadeau. Je geeft tenslotte iets origineels dat ook nog eens gepersonaliseerd is. Zo’n mooi cadeau krijgt vast een plekje aan de muur in de babykamer!

Marlous besteed veel aandacht aan haar producten, dat merk je aan alles. De knoopjes zitten muurvast en zijn qua kleuren perfect bij elkaar gezocht. Ook is de verzending prima; het geboorteschilderij wordt goed verpakt verstuurd.

Ons schilderij hangt nog niet, omdat wij nog steeds in de feeststemming zijn in onze woonkamer. Het schilderij staat boven de box, waar onze kleine Kian heel vaak overdag in ligt. Binnenkort, als de vlaggetjes weg zijn, krijgt dit prachtige schilderij een mooie plek boven zijn ledikantje.

Meer informatie vind je hier! Geef je meteen ook eventjes een Like op Facebook?

KORTING!20160201_185046.jpg
Met kortingscode KiDDoWz betaal je voor een schilderij van 24 x 30 cm geen EUR 24,95 maar EUR 19,95 en voor een schilderij van 30 x 30 cm geen EUR 29,95 maar EUR 24,95. Je kunt deze kortingscode gebruiken t/m 16 februari 2016!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.