DSC_0162Een houten duwfiguur, wellicht kennen de meeste mensen het wel. Toch zie je het jammer genoeg steeds minder. Doodzonde want ze zijn niet alleen super schattig om naar te kijken maar ook nog eens hartstikke leuk voor kinderen. Bovendien kan het juist het lopen stimuleren, want welk kind wilt er nu niet met zo’n duwfiguur rondlopen?

Houten Duwfiguur Eend

Het eendje zit al geheel compleet in de doos, het enige wat ontbreekt is de stok. Deze wordt apart bijgeleverd. Wel erg leuk is dat het eendje ook zonder stok door de niet lopers gebruikt kan worden. Zo kunnen ze zittend het eendje vast pakken en het eendje op en neer laten “lopen”.
De stok is makkelijk in de rug van het eendje (hier zit een voor gemaakt gat) te duwen. Deze zit dan al stevig genoeg, mocht je merken dat de stok toch te veel speling heeft en/of er te vaak uit gaat kun je overwegen om wat houtlijm te gebruiken zodat deze vast zit. Het eendje is is 9 cm breed (mede door de flapperende pootjes), 10.5 cm hoog, en 20 + 51 (stok) cm lang.DSC_0166

Waar te gebruiken
De wielen, waar de pootjes aan vast zitten, zijn glad afgewerkt. Hierdoor is de houten loopfiguur goed in elk huis te gebruiken. Zo hebben de kinderen hier het eendje getest op de laminaat vloer en hij rent net zo hard (en de kinderen er achteraan) als over de vloerbedekking die we boven hebben liggen. Persoonlijk zou ik het eendje niet zo snel buiten gebruiken. Hier liggen toch meer steentjes of ruwere oppervlaktes dan in huis waardoor de wielen sneller kunnen slijten dan wenselijk is en dat zou zonde zijn!

Geen eend?
Mocht je een eendje nou echt niet leuk vinden voor je prins of prinsesje, dan kun je wellicht overwegen om een koning over koningin duwfiguur aan te schaffen. Kijk hier naar het complete overzicht van de duwfiguren

logo voor email ondertekeningContact:
Wil je weten waar je dit product / deze producten kunt kopen? Neem dan contact op met Charl’s Toys.
T. 0513 – 23 21 99
E. info@charls-toys.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.