aap1Dol op apen….

Onze kleine Saar is dol op apen. Sinds ze een beetje woordjes kan zeggen was het dierentuin boek van Nijntje meteen favoriet en niet vanwege Nijntje, maar vanwege de aap die halverwege stond. In plaatst van tekenfilms kijkt onze 1,5 jarige dochter liever naar natuur documentaires en dan het liefst als ze over apen ging. Gelukkig vindt papa dit niet zo erg. Toen er gevraagd werd of ik een muursticker van een aap mocht reviewen heb ik daar geen moment over hoeven twijfelen.

De muursticker komt van de website www.hippekinderspullen.nl waar naast muurstickers  nog veel meer andere leuke dingen te bestellen zijn.

Als eerste zijn wij voor de sticker een mooie plek uit gaan zoeken. Wij kozen voor een plek boven het bedje van onze dochter. Ooit heb ik voor mijn zoon een nogal ingewikkelde muurboom besteld, dat was best een uitdaging want de sticker was moeilijk in 1 keer goed te krijgen. Deze apensticker was een stuk eenvoudiger aan te brengen. Wees wel voorzichtig met loshalen van het folie, want er komen gauw scheurtjes in.

aap2Passen en meten….
Uiteindelijk was ik over het opplakken nog niet helemaal tevreden. Even was ik bang dat ik het verpest had, want onze muren zijn redelijk broos en je trekt gauw stukjes mee als je iets plaatst en weer verwijderd. Gelukkig was dat met deze poster helemaal niet het geval. Het was prima te verplaatsen. Ook is het mogelijk om de apen op een andere manier naar eigen inzicht op te plakken. De sticker biedt dus gemak in het plaatsen en verwijderen. Ook fijn om te weten, omdat je met kinderen nog wel is dingen verbouwd, verplaatst of veranderd. Hier schuilt ook een klein nadeel, omdat sommige kinderen nog wel eens willen peuteren! Gelukkig hebben wij hier nog geen last van en kunnen wij volop genieten van deze twee mooie apen.

Voor het slapen gaan wordt er dan altijd even kiekeboe aap gespeeld en krijgen de apen nog even een knuffel en een kus.

Ook zo’n gave poster voor de kamer van je kind? Op de website www.hippekinderspullen.nl vind je er nog veel meer. Naast dieren hebben ze daar ook voertuigen, stickers met naam, fotostickers, geboorteraamstickers en nog veel meer.

WINNEN!
Wij mogen 2x deze leuke muursticker weggeven. Vertel ons voor wie jij meedoet en laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam! Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Mirjam

28 gedachten over “Muursticker Aap van Hippekinderspullen.nl

  1. Wat leuk voor mijn dochtertje, ik doe graag voor haar mee !!!.
    Sam is gek op apen, als knuffel en in de dierentuin vind ze de apen prachtig !!!! 🙂

  2. Wij doen mee voor onze grote kleine meid die 1 januari alweer 2 wordt. Zo’n vrolijke sticker is super voor haar nieuwe kamer in het nieuwe huis waar we in januari in trekken.

  3. Ik doe graag mee voor het kamertje van mijn dochter.
    Wij zijn pas geleden verhuist en haar kamertje is nog saai wit! We waren sws al van plan om het op te fleuren met een mooie muursticker met diertjes, waar ze helemaal gek van is momenteel.

  4. Wauw! Deze gave muursticker zou echt perfect passen in de kamer van ons zoontje! Het is zelf net een aapje en deze sticker zou hem zeker blij maken!

  5. wauw wat een leuke actie ! ik doe heel graag mee voor op mijn zoontje zijn nieuwe slaapkamer ! en is een echte psv fan! en ik heb een geweldige muursticker gezien met het logo van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.