kaars1Van klein af aan twinkelen mijn ogen als ik denk aan kaarsen. Alle vier de kinderen hebben mijn liefde voor kaarsen ook overgenomen en tijdens de donkere avonden branden er dan ook meerdere kaarsen hier in huis. Dat geeft een heleboel gezelligheid én het scheelt geld, want de lampen hoeven dan niet aan! Ik hou van een gezellige sfeer in huis en ik kan ook echt uitkijken naar de avond! Eventjes een rustmomentje voor mijzelf, terwijl de kinderen heerlijk in dromenland zijn. Met een deken op de bank, met de televisie aan, een goed boek in mijn hand, of met de laptop op schoot, breng ik mijn avonden door.

Een geurkaars op de kast zorgt voor een aangename geur. Ik wissel mijn geurkaarsen elke dag om zo te blijven prikkelen en het leuke iskaars2 ook nog, dat in de ochtend de geur dikwijls nog te ruiken is. Meerdere keren heb ik overwogen om zelf kaarsen te gaan maken. Toch zie ik er steeds vanaf, want de rotzooi die je er van krijgt, is het me toch eigenlijk niet waard. Dus voel ik me genoodzaakt om de kaarsen ergens te kopen. Voordeel van het kopen in de winkel is ook dat kaarsen in allerlei geuren, kleuren en vormen te vinden zijn. Bijna niets is te gek!

VanKaarstotServet is de grootste sfeerwinkel die je online kunt vinden. Zij verkopen alles om huis en tuin sfeervol te decoreren. Ook voor trouwartikelen, kaarsen bedrukken, relatiegeschenken en kerstpakketten bent u bij hen aan het juiste adres. VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in Nederland en België. Ze leveren direct uit magazijn; daarom kunnen ze goedkoop en snel leveren. VanKaarstotServet is in het register van het ‘Webshop Keurmerk’, ‘Digikeur’, ‘Shopwiki’, ‘Webshoptoppers’, ‘Webwinkelsoverzicht’ en ‘Thuisvergelijken’ opgenomen als veilige en betrouwbare webwinkel. ­

See more at: http://www.vankaarstotservet.nl

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.