krukje1Op zoek naar een origineel krukje, bijzettafeltje of nachtkastje? Dan kies je voor een origineel, betaalbaar, kartonnen exemplaar van Dutch Design Brand. Of je nou gaat voor sloophout, beton, een boomstam of een koeienvacht de Dutch Design Chair heeft voor ieder wat wils. De nieuwste kruk, de Woodstack, is van onbewerkt hout. Op het oog vol splinters, maar volstrekt ongevaarlijk!

Splintervrij
Als je op de nieuwste kruk van Dutch Design Brand gaat zitten schaaf je je niet en je krijgt ook geen splinters in je been. De ruwe, onbewerkte houten planken zijn namelijk, zoals alle krukjes van dit oer-Hollandse merk, van karton! Ze zijn wel zo sterk als een stuk hout maar niet zo stekelig en zitten heerlijk zacht. DeWoodstack (een stapeltje hout) is puur en past in ieder huishouden. En heb je het krukje om wat voor reden dan ook even niet meer nodig, dan vouw je het zo weer in elkaar, om het op een later tijdstip weer tevoorschijn te toveren. De krukjes doen het geweldig in woon- en slaapkamers, maar ook heel wat kinderkamers zijn inmiddels opgeleukt met de diverse originele uitvoeringen.  Alle krukjes worden in Nederland geproduceerd, zijn recyclebaar en kunnen maar liefst 200 kilo aan gewicht dragen. De verkoopprijs van deze Dutch Design Chair bedraagt €19,95.

krukje2Over Dutch Design Brand
De Dutch Design Chair bestaat sinds 2011. Het stevige, duurzame krukje van karton werd in korte tijd zo’n succes in binnen- en buitenland dat het idee ontstond voor een heel nieuwe lijn van innovatieve producten en zo ontstond Dutch Design Brand. In het komende jaar komen er verschillende nieuwe producten op de markt die in de lijn van deze nieuwe Brand passen. Sinds oktober 2012 is Dutch Design Chair als merk opgegaan in Dutch Design Brand, wat staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Dutch Design Brand streeft naar betaalbaar design dat breed toegankelijk moet zijn voor een grote groep mensen. Respect voor mens en milieu is daarbij een basisvoorwaarde. De collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zoals alle Waar winkels, diverse museumwinkels en lokale winkels als 7days Store in Delft en Stadse Fratsen in Groningen.

(Visited 476 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.