eko1Voor je huisdier wil je natuurlijk het beste. Geen dierenvoeding met conserveringsmiddelen en speeltjes vol chemische verfstoffen of weekmakers. Bij EKO4petz.nl kun je zonder enige vorm van schuldgevoel alle producten aanschaffen. Deze natuurwinkel voor dieren verkoopt alleen diervriendelijke producten, voor échte dierenvrienden. En in september is het er feest, met de leukste aanbiedingen en weggeefacties!

EKO4petz is de eerste biologische dierenwinkel van Nederland. In september bestaat de shop vier jaar, wat wordt gevierd met allemaal leuke weggeefacties en aanbiedingen. Ook wordt gestart met een spaarkaart voor nog voordeliger shoppen!

Ik nam een kijklevije in de webshop! Onze twee poezen vinden het namelijk nodig om overal aan te krabben. Vooral aan beddengoed, de bank, het hoofdeind van ons bed etc. etc. En ja…we hebben 2 ontzettend mooie krabpalen staan! Helaas worden deze dus sporadisch gebruikt, vandaar dat ik op zoek ging naar iets nieuws, iets uitdagends!

Mijn oog viel meteen op het Krabmeubel Le Divan.  Het krabmeubel Le Divan is een groot en mooi model krabmeubel. De perfecte vorm om op te liggen en tegelijkertijd je nagels te scherpen. De krabmeubels van Cat-On zijn prachtig, origineel, stijlvol én duurzaam. Klik, bestellen en wachten maar! Al heel snel kwam de postbode onze nieuwe aanwinst brengen.

wpid-wp-1442075730632.jpegWat mij meteen opviel, was het prachtige design aan de zijkant en hoe ruim het meubeltje inderdaad opgezet is. Zelfs onze 5 kilo poes, kan er lekker languit op liggen…een echte lounge bank dus! Toen het meubel net de grond raakte lag madame er al languit op! Door de leuke details aan de zijkant, past het meubel eigenlijk in ieder interieur. En ook buiten op ons terras, in het zonnetje komt hij heel goed van pas!

De krabmeubels van Cat-On worden gemaakt van platen golfkarton en zijn helemaal milieuvriendelijk geproduceerd. De hoogwaardige kartonplaten worden verticaal geperst. Hierdoor ontstaat een zeer stevig basismateriaal. De voor- en achterzijde worden afgewerkt met een bedrukt karton, voor het bedrukken wordt gebruik gemaakt van inkten op waterbasis.

  • Handgemaakt in Duitsland
  • Ideaal voor liggen en nagels scherpen
  • Zeer robuust en duurzaam
  • Vrij van formaldehyde

Verkrijgbaar in verschillende kleuren!
Afmetingen: 75 cm x 14 cm x 32,5 cm

One thought on “Krabmeubel Cat-On Le Divan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.