Banner De Sneeuwkoningin 2De Sneeuwkoningin 2
Vanaf 1 oktober – zowel in 2D als in 3D – in de bioscoop

Na het succesvolle eerste deel, komt De Sneeuwkoningin 2 op 1 oktober uit in de bioscoop. De Sneeuwkoningin 2, losjes gebaseerd op het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, is een spannende en avontuurlijke animatiefilm. De jonge trol Orm ontdekt dat je geen vriendschap, geluk en ware liefde kunt vinden als je iedereen voor de gek houdt. Het eerste deel van De Sneeuwkoningin trok ruim 25.000 bezoekers naar de bioscoop. De film kent een uitstekende stemmencast, waaronder Daan van Rijssel (Flikken Maastricht, VET Kindercabaret), Sander de Heer (Onderweg naar Morgen, Kung Fu Panda) en Pip Pellens (Goede Tijden Slechte Tijden).

Verhaal
De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem als een held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Na verloop van tijd beweert hij zelfs dat hij hoogstpersoonlijk heeft afgerekend met de Sneeuwkoningin. Intussen is de werkelijkheid minder rooskleurig. Orm en zijn oma kunnen de huur van hun huisje niet meer betalen en worden door de huurbaas op straat gezet. Tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses plotseling spoorloos. Haar vader belooft dat degene die zijn dochter veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar…

Speelduur: 80 min. | Taal: Nederlands gesproken | Genre: Animatie / kinderfilm | Regie: Aleksey Tsitsilin | Releasedatum: 1 oktober 2015 | Distributeur: Just Film Distribution / Just4Kids.

WINNDe Sneeuwkoningin 2EN!
Wij mogen 3×2 kaarten weggeven voor de feestelijke première op zondag 27 september in pretpark Julianatoren! Laat hieronder je voor- en achternaam achter, voorzien van een geldig mailadres. Vertel ons meteen eventjes wie je met meeneemt als je 2 kaarten wint!
Deze actie is inmiddels afgelopen!

23 thoughts on “Succesvolle animatiefilm De Sneeuwkoningin krijgt spannend vervolg

  1. wat leuk! ik zou graag mijn dochter meenemen. ze is sinds 6 weken grote zus. in de vakantie dus weinig leuke dingen kunnen doen, dat is niet erg, maar ik zou graag nog iets super bijzonders met haar willen doen.
    lieve groet Helma

  2. Wat zou ik graag mijn dochter hiermee verrassen. ze moet nog eventjes wennen op school (is net 4) en heeft daarom zeker een uitje verdient, want zo trots op haar

  3. Tja, met een tweeling kan ik niet kiezen wie ik meeneem… Dan moet er een verdrietig thuisblijven, dus dat doen we maar niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.