wpid-wp-1442076205262.jpegIk ging op zoek naar een stijvol en vooral persoonlijk sieraad. Een sieraad met daarin een foto van mijn grote vriend! Het is niet heel makkelijk om een goede keus te maken, merkte ik. Het moet én bij mij passen én van goede kwaliteit zijn. Ik kwam terecht in de webshop van Intenza Jewelz!

Ik koos voor een Love Bracelet met een kleurslider en een foto! Best moeilijk trouwens om dé perfecte foto uit te kiezen voor een armband, die ik dagelijks wil gaan dragen. De keus viel uiteindelijk op een foto van mijn mannetje, bij de kaaskraam, happend aan een stukje kaas. Waarom? Gewoon omdat hij precies zoals hij is, op die foto staat. En okay, het is ook wel grappig en anders dan “normaal” (jup, daar hou ik van).

Het bestellen ging makwpid-wp-1442076212231.jpegkelijk en het contact tussen de webshop en mij, verliep soepeltjes! Zeker een complimentje waard dus! Na een aantal dagen had ik de armband in huis. Eerlijk?! Hij is nog mooier dan dat ik verwacht had! Ik zie dat er veel zorg en tijd aan het sieraad is besteed…de liefde spat er vanaf. Ik draag nu elke dag met trots mijn armband, waar ook nog eens mijn trots op staat…wat wil een moeder nou nog meer?!


KORTING!intenza
Met kortingscode Kiddowz krijg je 10% korting! Shoppen maarrrrr!

One thought on “Bijzondere armband van Intenza Jewelz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.