maya de bijMaya de Bij is niet nieuw hier op KiDDoWz. Eerder schreef ik al een review over Maya en als je bij de zoekterm Maya intypt kom je nog meer tegen van de gezellige bij. Een Bij die zoveel leuke, ontroerende en grappige verhalen mee maakt kan natuurlijk niet ongezien blijven en zo ook nu is er weer een DVD vol leuke verhalen. Op deze DVD staan maar liefst vijf verschillende verhalen (“De gestolen Framboos”, “De verloren mestbollen”, “De worstelwedstrijd”, “Willy en Maya maken ruzie” en “De geboorte van Maya”) en als extra een bonusclip Maya de Bij “Verstoppertje”.

Dag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meest van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden: Shelby de Slak, Max de worm ... en Willy natuurlijk! Hij is superlui en een echte lekkerbek ... Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we op avontuur! Ga je mee?

Maya-De-Gestolen-Framboos-02Maya de Bij staat regelmatig aan en ook in een winkel vinden de kinderen het maar wat leuk om even een kijkje te nemen bij Maya de Bij artikelen. Toen ik dan ook de DVD ontving van Maya de Bij: De gestolen framboos was het voor mij dan ook geen verrassing dat ik daarna ruim een uur lang geen woordje meer heb gehoord en er twee kinderen met open mondjes op de tv aan het kijken waren naar de verhalen van Maya de Bij. De oudste twee kinderen vinden het stiekem ook wel erg leuk, maar zijn te stoer om er de hele tijd bij te blijven hangen. En dus gaan zei hun eigen gang in de woonkamer. Zo gaat de oudste kleuren terwijl hij stiekem mee kan kijken en zijn jongere zus gaat breien en kijkt ook tussendoor mee. Zo krijgen ze toch alle vier de verhalen van Maya mee. De jongste twee zijn echt helemaal verzot en vragen of ze de DVD morgen weer mogen zien. De Bonusclip vinden ze geweldig en kijken ze nog een paar keer. De geboorte van Maya vinden ze een fantastisch verhaal en praten ze nog de hele dag over na.

Wederom een grandioze DVD. Meer hele leuke producten van Maya de Bij kun je hier vinden

[bol_product_links block_id=”bol_55f29071c8f10_selected-products” products=”9200000039952809″ name=”Maya de bij de gestolen framboos” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

4 thoughts on “Maya de Bij – De gestolen Framboos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.