Gebruiksgemak door online bestelgemak. Pack-Bag® introduceert zijn online webwinkel, waardoor de Pack-Bag® bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd. Via http://www.pack-bag.net hoef je niet meer te zoeken naar de dichtstbijzijnde dealer en bovendien krijg je al kwantumkorting als je er drie bestelt. 

Met de Pack-Bag® maak je in een fractie van een seconde van iedere zak een prullenbak. Pack-Bag® houdt elke afvalzak open. Schuif de Pack-Bag® in een vuilniszak en er ontstaat een ronde prullenbak met een grote stevige ronde opening. Deze blijft open staan voor iedere activiteit zoals klussen, tuinieren, afval scheiden, slopen of verbouwen. De Pack-Bag® is herbruikbaar voor multifunctioneel verzamelgemak.

De Pack-Bag® is er in drie uitvoeringen: Small €5,95, Large €9,95 en Extra Large €13,95. Bij een afname van 3 of 5 stuks geldt kwantumkorting.

De Pack-Bag® is van Nederlandse bodem. Qua ontwerp en qua productie. Het idee is ontstaan vanuit een concrete situatie uit de bouwwereld. Om in je eentje een vuilnis “bak” te kunnen creëren, die je in je eentje kunt vullen en opruimen. Als platte plaat berg je de Pack-Bag® overal op of tussen. Als hulpmiddel van vuilniszak-tot-vuilnisbak vergaar je tuinafval, plastic, lege flessen of restafval. Slaphangende vuilniszakken of instortende puinzakken behoren met de Pack-Bag® tot de verleden tijd.

Meer informatie en online webwinkel: http://www.pack-bag.net/
FaceBook https://www.facebook.com/PackBag.net
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=SwyTCbXMzEI
Twitter https://twitter.com/PackBaginfo

(Visited 49 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.