SayCheeseToday, een kaascadeautje door de brievenbus! Nou, voor mij als kaasliefhebber klinkt dat dus als muziek in de oren. En dat zal wel voor een hele hoop andere mensen precies hetzelfde zijn. “Wij Nederlanders” houden nou eenmaal van kaas! En hoe leuk is het dan, om een ander een leuk kaascadeautje te sturen in een mooie geschenkverpakking, bijvoorbeeld voor de geboorte van een kindje?

Hoe werkt het nou allemaal? Want ik kan me zo voorstellen dat dit concept helemaal nieuw is voor jullie! Allereerst kies je je favoriete smaak uit; naturel is zonder smaakje, maar als je iemand echt eens goed wil verwennen, met iets aparts, dan kies je bijvoorbeeld voor knoflook, sambal, kruiden of hennep. Er is genoeg keus, dus je hebt een uitdaging! Vervolgens kies je voor een geschenkverpakking, die past bij de gelegenheid. Smaak gekozen? Verpakking gekozen? Mooi! Dan hoef je nu alleen nog even je gegevens in te vullen en, als je dat wil, een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Vervolgens wordt jouw kaascadeautje zo snel mogelijk verzonden. En zoals je waarschijnlijk al begrijpt, past het door de brievenbus, dus hoeft er niemand te wachten op de postbode.

Wij hebben zelf een Fenegriek kaasje mogen proberen. Het formaat van het kaasje is prima voor een avondje op de bank, met bijvoorbeeld en glaasje wijn. De smaak is heerlijk en de kaas is heerlijk zacht. De geschenkverpakking ziet er gezellig uit en maakt het geheel helemaal af. Wij zouden er zelf ook voor kiezen om iemand zo’n lekker kaasje cadeau te doen! Dit is zo’n ontzettend bijzonder en origineel cadeautje! De ontvanger weet gewoon dat je écht aan hem/haar denkt!

De Kaasmakers
Ted en Jack Berkhout komen uit een echte boerenfamilie met een traditie van kaasmaken. Met melk van eigen koeien maken zij elke dag op ambachtelijke wijze hun befaamde kazen. Ted en Jack zijn echte Westfriezen: nuchter en een tikje koppig. Als ze eenmaal iets hebben bedacht moet en zal het ook lukken. Gelukkig maar, want zonder die koppigheid was ons kaasje nooit zó lekker geworden!

De Oprichters
Wijnand en Michel kennen elkaar van de Alkmaarse kaasmarkt waar Wijnand 34 jaar en Michel 22 jaar kaasdragers zijn geweest. Ze zien kaas als echt Hollands icoon en vonden dat er te weinig mooie, bijzondere kaasproducten te koop zijn. Daarom is er nu SayCheeseToday: speelse kaas, in allerlei smaken, die door de brievenbus passen. Ideaal als cadeau, of gewoon lekker voor jezelf!

WINNEN!
Je kunt nog meedoen aan de leuke winactie in samenwerking met SayCheeseToday via onze Paashop!! Wij mogen namelijk 3 personen blij maken met een heerlijk (brievenbus)kaasje van SayCheeseToday.nl, met daarop de tekst “Welcome to the world little one, we’ve been waiting for you”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.