Vorig jaar in mei, werd één van mijn allerbeste vriendinnen 30 jaar! Daarom werd er een surprise-party georganiseerd. Haar partner regelde een springkussen, dat voor in de tuin gezet werd. Voordat alle kinderen aanwezig waren, klommen de volwassenen erop om zich weer eventjes kind te voelen. De jarige Jet was blij verrast toen ze aan kwam lopen en het eerste wat ze deed, was een duik nemen, het springkussen op. Springkussens zijn dus eigenlijk voor alle leeftijden. Vroeger sprongen we immers allemaal heen en weer, als er weer eens een buurtfeest was toch?

Naast mijn 28-urige baan als Medewerker Welzijn en het druk bezig zijn met bloggen, ben ik ook nog eens lid van de OR op de school van mijn zoon. De OR regelt alle leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het Zomerfeest. Binnenkort gaan we daarover in vergadering en ik heb laatst al een keertje laten doorschemeren dat een springkussen huren een goed plan zou zijn. De ouders kunnen lekker bijkletsen met een hapje en een drankje en de kids…die vermaken zich prima door het heen en weer springen op de maat van de muziek. En voor een sportdag zou het natuurlijk fantastisch zijn!

Springkussens huur je makkelijk, slim en snel online.

Wat ik zelf heel leuk vind, is dat er verschillende thema springkussens te huur zijn. Of je nou een prinsessenfeest geeft, een jungle-party of onwijs dol bent op voetbal; alles is mogelijk! Je kunt het hele jaar door terecht voor het huren van een springkussen en dat is handig, want niet iedereen is in de zomer jarig! Je maakt het feestje met deze leuke toevoeging helemaal af! En de springkussens zijn gewoon heel makkelijk op te zetten; appeltje eitje…veel fun!

Bij Zoef.com vind je allerlei springkussens, zoals opblaaskastelen, springkastelen en inflatable attracties. Kies daarnaast uit diverse springkussens die je in verschillende maten kan huren, de kleinste is ongeveer 4,0m x 3,0m en de grootste ongeveer 7,5m x 5,5m.

Je kunt niet alleen springkussens huren, maar eigenlijk alles dat je nodig hebt voor een feest of evenement. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Zoef.com terecht.

Binnen een dag heb je alle spullen die je huurt in huis. Je huurt tegen duidelijke afspraken: is je springkussen lek of stuk, dan krijg je je geld terug. Daarbij huur je altijd tegen de beste prijs. Makkelijker kan niet!

Tips voor als je een springkussen wilt huren:
Tip 1: Regel (man)kracht om het springkussen te tillen, een opgerold kussen kan wel tot 200 kilo wegen!
Tip 2: Neem 2 meter lege ruimte rondom het kussen, zo kunnen de springers veilig gebruik maken van het kussen!
Tip 3: Begeleiding en installatie, wil je een gigantisch springkussen huren? Zorg dat je begeleiding en installatie erbij te huurt. Bekijk vooraf de specificaties per luchtkussen, zodat je de precieze afmetingen weet maar ook de maximale capaciteit.
Tip 4: Voorkom kortsluiting, Bij regen kan je nog steeds gebruik maken van het luchtkussen, maar let wel op de blower (pomp). Dek de blower af om kortsluiting te voorkomen. Houd er trouwens ook rekening mee, dat het luchtkussen een stuk gladder wordt als het nat is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.