De Dooky reusable lid is een herbruikbaar dekseltje dat je op de verpakking van alle vochtige doekjes kunt plakken. Het zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen. De deksel past op iedere denkbare verpakking van bijvoorbeeld vochtig toiletpapier, make-up reinigingsdoekjes, billendoekjes, gezichtsdoekjes en schoonmaakdoekjes.

Door de speciale kleefkracht aan de onderzijde van de deksel is deze herbruikbaar tot wel 100 keer. Is je pakje met doekjes leeg, dan plak je het dekseltje weer op het volgende pakje. Heel handig, minder afval en goed voor het milieu. De herbruikbare deksel is duurzaam en volledig recyclebaar. De Dooky reusable lid is ontwikkeld in Nederland (Design Patent Pending).

24 thoughts on “Dooky reusable lid: herbruikbaar dekseltje

 1. Met 2kleine kids in de luiers en nog elke dag ladingen billen doekjes en snoetenpoetsers in gebruik zou ik graag ervaren hoe deze dooky reusable lid in het echt werkt. Ook met pakjes schoonmaakdoekjes lijkt dit mij ideaal omdat het plakkertje te vaak los laat.

 2. Mijn kindjes doen graag alles zelf dus ook doekjes pakken. Het liefst allemaal tegelijk zodat de pakjes vaak scheuren. Deze reusable lid van Dooky klinkt daarom als een uitkomst om dat te voorkomen! Maak dus graag kans!

  1. Ik doe graag mee voor bij oma. De doekje drogen snel uit omdat de plaksluiting vaak noet goed afdicht, en dus onbruikbaar.
   Deze deksel zou een uitkomst zijn!

  1. Geniaal! Want als ik ergens een hekel aan hebt zijn het uitgedroogde doekjes. De billendoekjes gaan hier hard genoeg maar de allesreiniger doekjes niet. Dit zou een uitkomst zijn

 3. Ik kan mijn man 120x per dag zeggen maar de verpakkingen dicht anders drogen ze uit.. maar helaas lukt dit zelfs na 6 maanden nogsteeds niet.

  Dus dit zou de perfecte oplossing zijn voor ons en dus geen uitgedroogde doekjes meer

 4. Superhandig! Ik koop altijd pakken billendoekjes voor de kids zonder dekseltje. Dus ik ken het probleem met uitdrogen, niet goed de doekjes eruit kunnen halen, enz. enz. Dus ik maak heel graag kans op dit mooie product van Dooky!

 5. Ik heb zelf al een dekseltje die ik steeds bewaar en weer op het volgende zakje plak. Maar dat is natuurlijk veel onhandiger dan eentje die je gewoon meteen op de volgende kunt zetten. Mooie uitvinding!

  1. Dit lijkt mij handig! De verpakking blijft regelmatig open staan en dan heb ik weer droge doekjes. Hopelijk verhelpt dit dekseltje het probleem.

 6. Eindelijk de Ideale en hygiënische oplossing voor uitgedroogde billen doekjes, snoetenpoetsers.
  Geen pakjes meer weggooien omdat de doekjes zijn uitgedroogd, goed voor het milieu en de portemonnee.

 7. Heel handig dit!
  Vooral als mijn man de kleine heeft verschoond, die gebruikt niet 1 maar 5 doekjes tegelijk (man he) en laat de rest van de verpakking eruit hangen of open staan.😖

 8. Onze kleine spruit wordt rond 11 november geboren, we zullen dan heel wat luiers moeten gaan verschonen haha. We hebben al veel spulletjes in huis, maar dit hebben wij nog niet en zal zeker welkom zijn.

 9. Dat ziet er handig uit! Drogen ze vast minder snel uit. Ik doe mee voor mijn broertje en schoonzusje die binnenkort hun eerste kindje verwachten. Spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.