Vandaag lanceert televisiepersoonlijkheid en presentatrice Patty Brard haar eigen voorjaarsschoonmaakcollectie From PB with Love in exclusieve samenwerking met Kruidvat. De collectie bevat diverse schoonmaakartikelen, zoals een afwasborstel, huishoudhandschoenen, stoffer en blik en een vloerwisser. Maar daar blijft het niet bij,  ook huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley zijn onderdeel van de ‘From PB With Love’ collectie. En dat allemaal… in panterprint.

Patty: Ik ben dol op een stralend schoon huis en een van mijn grootste passies zijn interieur & styling. Daarom hebben wij deze heerlijke schoonmaak- en interieurlijn ontwikkeld. Ik maak het schoonmaken dan ook graag tot een feestje, want ik weet wat het resultaat is en ik weet zeker dat deze collectie er bij iedereen voor gaat zorgen dat er een glimlach op je gezicht verschijnt tijdens het schoonmaken en tegelijk je interieur lekker opfrist.”

Het is een bijzonder jaar voor de media- en televisiepersoonlijkheid. Sinds vorige week is ze te zien in een nieuw programma samen met Gordon: ‘De eeuwige jeugd’. Volgende maand wordt ze 65 jaar en lanceert ze een door Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman geschreven boek.

Patty vervolgt: “Dit is een bijzonder jaar voor mij waarbij ik eigenlijk alleen nog maar dingen doe die ik leuk vind en die aansluiten bij mijn passies. Daarom vind ik deze schoonmaaklijn ook zo geweldig: het past helemaal bij mij. Klaar met het gele aanrechtdoekje! Ik doe het lekker in een panterprint. Hopelijk heeft iedereen er zoveel plezier van als ik tijdens het maken en bedenken”.

De volledige ‘From PB with Love’ voorjaarsschoonmaakcollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl, zolang de voorraad strekt.

Beleef de collectie

Van 22 februari tot en met 1 maart is deze exclusieve collectie ook te verkrijgen op de Huishoudbeurs. In een speciale Patty Brard Pop-up Shop, ingericht als de huiskamer van Patty, kun je een deel van de collectie bekijken en kopen. Patty zal zelf elke dag een uur aanwezig zijn in deze speciale door haar gecreëerde Pop-up Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.