Spaar vanaf 17 februari bij Albert Heijn voor korting op Efteling-tickets! Bij iedere 5 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel, met 4 zegels heb je al een volle spaarkaart.

Tot €12.50 korting op Efteling-tickets

  • Van 17 februari t/m 1 maart 2020 ontvang je 1 AH Efteling-zegel bij iedere €5 aan boodschappen.
  • Bij 4 AH Efteling-zegels heb je een volle AH Efteling-spaarkaart.
  • Met een volle spaarkaart spaar je voor de allerhoogste korting. Je krijgt tot €12.50 korting op 1 Efteling-ticket t.w.v. €45 (flexibel ticket) óf €41 (laagseizoen ticket).

Het belangrijkste is dat je weet dat je de spaarkaart kan verzilveren tot en met 1 juni 2020. Hou er rekening mee dat:

  • Je een volle papieren spaarkaart inlevert in een AH-winkel en niet bij de kassa van de Efteling, AH to go winkels en/of bij bestellingen via ah.nl of reserveringen via ah.be.
  • Je een digitale spaarkaart in de winkel of in de AH app verzilvert.

Alle actievoorwaarden kun je hier lezen.

Wanneer zijn de tickets geldig?

Je kunt je volle spaarkaart inwisselen voor € 12,50 korting op een Efteling-ticket. Hierbij kun je kiezen uit 2 tickets: flexibel (in plaats van € 45,- voor € 32,50) of laagseizoen (in plaats van €41,- voor € 28,50). Kies je voor het flexibele ticket dan hoef je niet na te denken op welke dag je de Efteling wil bezoeken: dit ticket is namelijk de gehele actieperiode geldig. Kies je voor het laagseizoen-ticket, kijk dan even op de kalender wanneer deze geldig is. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling en hebben dus geen ticket nodig.

De bij Albert Heijn aangekochte laagseizoen Efteling-tickets zijn geldig op 1 dag in de periode van 17 februari t/m 3 juli 2020, van 31 augustus t/m 9 oktober 2020 (m.u.v. zaterdag en zondag) van 26 t/m 30 oktober 2020 en van 9 t/m 15 november 2020. Flexibele tickets zijn geldig op 1 dag in de periode van 17 februari t/m 15 november 2020.

Spaar makkelijk met de AH app

> Geen losse zegels meer bewaren en plakken
> Meteen inzien hoeveel je gespaard hebt
> Je spaarkaart altijd bij de hand
> Digitaal zegels delen met anderen

Scan je Persoonlijke Bonuskaart in de winkel of plaats een online bestelling en je zegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart in de AH app (Google Play of App Store).

Hoe werkt het?

Stap 1: Open of download de AH app en check of je de laatste update hebt gedaan.

Stap 2: Klik op het digitaal sparen blok op de ontdekpagina en volg de stappen.

Stap 3: Zegels worden vanaf nu automatisch toegevoegd op de digitale spaarkaart zodra je jouw Persoonlijke Bonuskaart scant.

Stap 4: Je kan ten alle tijden je aantal zegels inzien via het digitaal sparen blok op de ontdekpagina.

Digitaal sparen en zegels verzilveren is alleen mogelijk met een AH-profiel en een Persoonlijke Bonuskaart registratie.

Verzilveren digitale spaarkaart

Om een volle digitale spaarkaart te verzilveren in de winkel hoef je bij het kopen van de Efteling tickets aan de kassa alleen je Persoonlijke Bonuskaart te scannen en bij de kassamedewerker aan te geven of je een laagseizoen of een flexibel ticket wilt. Bij de zelfscan kassa scan je naast je Persoonlijke Bonuskaart de barcode voor een laagseizoen of een flexibel ticket. Of je kiest een van deze tickets op het kassascherm.

Wil je online je spaarkaart verzilveren dan kan dit via de “koop tickets” knop op onder je digitale spaarkaart in de AH app.

Deel je zegels met vrienden en familie

Wat is er leuker dan sparen voor een ander en je zegels te delen? Dit kan nu ook digitaal in de AH app. Als je 1 of meerdere zegels hebt gespaard, kan iemand jou een spaarverzoek sturen. Jij geeft aan hoeveel zegels je wil weggeven, daarna worden de zegels bijgeschreven bij de andere spaarder.

Koppel de Albert Heijn tickets aan de Efteling-app

Nieuw: gebruik de Efteling-app (App Store of Google Play) om je Albert Heijn tickets in op te slaan. Zo heb je de Efteling tickets altijd bij de hand! Open of download de laatste versie van de Efteling-app en scan de Albert Heijn tickets. Op de dag van bezoek laat je de QR-code in de Efteling-app scannen bij de Hoofdentree.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.