Onze oude stofzuiger (met snoer) is helaas een tijdje geleden overleden. We hebben het een aantal dagen zonder moeten doen en toen werd de Sauber V40 naar ons opgestuurd. Een erg welkom cadeau, zoals jullie begrijpen. Met twee kinderen, twee katten én een vogel in huis, is het geen overbodige luxe om een goede stofzuiger te hebben. En wat mij meteen opviel; er zit ook een kruimeldief bij!

Snoerloos stofzuigen is in een huis met meerdere verdiepingen de allerbeste oplossing. Heb je een stofzuiger met snoer, dan ben je continue op zoek naar een stopcontact. Ik weet natuurlijk niet hoe dat bij jullie zit, maar hier zitten de stopcontacten echt niet op de meest logische plekken. De V40 kan tot wel 25 minuten achter elkaar stofzuigen, dankzij de nieuwe generatie Lithium batterij.

Wat wij zelf erg makkelijk vinden, is dat je met de handstofzuiger gemakkelijk de bank kunt stofzuigen en ook de traptreden zijn goed schoon te maken. Deze nieuwe aanwinst is ook hanteerbaar voor kinderen vanaf 8 jaar (onder toezicht). Dante vindt het ook helemaal niet erg om zo nu en dan een beetje mee te helpen in huis. Toen laatst zijn nieuwe bed er was en er daarna nog wat schoongemaakt moest worden, kwam hij al zelf met de handstofzuiger naar boven.

Deze 2 in 1 steelstofzuiger is uitgerust met een kruimeldief (of netjes gezegd een handstofzuiger) en heeft verder ook nog 2 accessoires voor plinten en meubels. De speciale roterende AnimalPro borstel is uitneembaar waardoor deze eenvoudig te reinigen is en ja dat is wel nodig, zeker als je dieren in huis hebt rondlopen. De steel is in twee richtingen te bewegen waardoor je gemakkelijk onder bijvoorbeeld de bank kunt komen. De borstel is geschikt voor alle vloertypes; parket, harde vloeren en vloerbedekking. Verder is het V40 mondstuk voorzien van LED-verlichting vooraan op de zuigmond, zodat je in ieder geval niets mist tijdens het schoonmaken. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk in het oplaadstation zetten en na 4 uur opladen kun je hem alweer gebruiken.  Na gebruik leeg je gemakkelijk het filter waar al het stof in zit…je hebt dus geen stofzuigerzakken meer nodig! Tevens kun je deze stofzuiger gemakkelijk inklappen, zodat hij niet zoveel ruimte inneemt.

Specificaties:
– Oplaadbare Lithium-Ion accu 14,8V,
– 2200 maH
– Bedrijfstijd: 25 minuten
– Oplaadtijd: 4 uur
– Stof opvang: 0,5 liter
– Geen stofzuigerzakken nodig
– Roterende AnimalPro vloerborstel
– Garantie: 3 jaar
– Kleur: Zwart/groen

Je koopt deze handige stofzuiger o.a. bij Blokker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.