Foto’s maken deel uit van herinneringen….ik hou er van, maar mijn partner heeft liever niet dat ik het hele huis volhang met gezellige kiekjes. Vroeger, had ik op mijn tienerkamer een heuse fotowand…ik had alle foto’s met spelden in het behang geprikt! Of mijn ouders daar blij mee waren weet ik niet, maar ik vond het altijd erg gezellig wakker worden. Nu hangen er wel wat foto’s in huis, voornamelijk van de boys, maar het is lang niet meer zo uitbundig als toen. Ik ben gevraagd door BesteCanvas.nl om mijn mening te geven over een foto op een acrylblok (jazeker, ook dit bestaat tegenwoordig). En laat mijn moeder nou laatst een hele leuke foto van Dante en mij gemaakt hebben in Disneyland Paris…

Het acrylblok wat ik besteld heb heeft en afmeting van 20×15 cm en is 25mm dik. Een ware eyecatcher dus voor in de woonkamer. Hoewel Dante hem al verschillende keren op zijn kamer gezet heeft. Hij vindt het allemaal net zo leuk als ik, zeker omdat hij nu een nieuw bed heeft. Nu wil hij namelijk zijn kamer helemaal naar zijn wensen aanpassen.

Het acrylblok is kristalhelder en zo sterk, dat het niet kapot te krijgen is. Ook kan het blok op zichzelf stabiel blijven staan. De randen zijn gepolijst, wat zorgt voor een ontzettend mooie afwerking van de foto. Je kunt kiezen uit 4 verschillende formaten op acryl laten zetten; 10x10cm of 20x20cm vierkant, of staand- of liggend formaat van 15x10cm of 20x15cm.

Je foto krijgt de hoogst mogelijke scherpte van fotolabkwaliteit als digitale afdruk. Het moderne afdrukproces (met 12 kleuren) creëert een gigantisch kleurenbereik met gedetailleerde schaduwen. Dit maakt de foto nog scherper en kleurt deze zelfs nog mooier. De foto wordt professioneel met de hand achter acryl geplaatst, en de digitale foto-afdruk wordt zorgvuldig aangebracht en gelamineerd met uiterste precisie. Aan de achterkant van het acrylblok wordt het geheel verzegelt door een glimmend witte beschermende folie.

Een knus kussentje op de bank..
Wat me ook erg leuk lijkt is een foto op kussen. Ik mag dan misschien niet teveel foto’s aan de muur hangen, maar over kussentjes op de bank heeft mijn partner het niet gehad. Een satijnen kussen, bedrukt met veilig-te-wassen foto-inkt…ik ben eigenlijk gewoon om en ga gewoon wat bestellen! Ik hou jullie wel op de hoogte, haha!

KORTING!!!
Met kortingscode KIDDOWZ bestel je de volgende producten voor slechts € 22,- per stuk: Foto op canvas 60×40 cm (normaal € 42,90), Foto op canvas 75×50 cm (normaal € 49,90) of Foto op canvas 80×60 cm (normaal € 64,90). Om deze korting te krijgen plaats je je bestelling op BesteCanvas.nl . Upload je foto en kies 1 van bovenstaande formaten. Vervolgens vul je in het winkelmandje de code in. Je kunt gebruik maken van deze kortingsactie tot 30-09-2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.