Dante is bijna 8,5 jaar en zijn kamer is, sinds dat we hier bijna twee jaar geleden zijn komen wonen, niets veranderd. Natuurlijk hebben de Minions plaatsgemaakt voor Star Wars, maar verder is het allemaal nog steeds hetzelfde. Ik merk nu dat meneer toe is aan een zogenaamde grote-jongens kamer, dus ik ben eens gaan rondneuzen wat er zoal te koop is.

Ik weet nog wel dat ik op een gegeven moment een bureautje kreeg van mijn ouders, waar ik dan huiswerk aan kon maken, of kon tekenen. Ik vind dat dan ook een must-have voor in zijn nieuwe kamer. Zijn bed, waarvan de lattenbodem niet meer helemaal intact is, is ook aan vervanging toe.. dus ook daar maar eens naar kijken. O ja, en opbergruimte…heel belangrijk! Zijn inbouwkast is 50/50 gevuld met kleding en een heleboel kinderboeken, dus daar kan hij eigenlijk geen speelgoed kwijt. Ik zet toch ook maar een kledingkast op het lijstje, dan past het tenminste allemaal bij elkaar!

Mijn zoektocht begint in een groot online winkelcentrum. Eventjes de zoekopdracht invullen en op het vergrootglas klikken; appeltje eitje! Ik kom uit bij een complete kinderkamer, die zelfs voorzien is van een televisie meubel. Tot nu toe hebben wij de televisie nog kunnen weren uit zijn kamer, maar dat is toch iets waar we in de toekomst wel naartoe zullen gaan. Ik had zelf tenslotte op die leeftijd ook een televisie met videorecorder op mijn kamer.

Deze kinderkamer is uitgevoerd in licht eikenkleur met een variatie van wit, antraciet en lichtblauw als voorfronten van de deuren, laden en voetenbord van het ledikant. Het ziet er stoer uit….geschikt voor een grote jongen! bestellen. De meubelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige meubelplaten, die zijn afgewerkt met een harde melamine toplaag, die krasvast is en gemakkelijk schoon te maken. En dat laatste, dat is prettig…aangezien meneer nog weleens een zooitje van zijn kamer maakt. Gelukkig neemt hij (nog) geen drinken/eten mee naar boven!

Ik lees dat het bed wordt geleverd zonder lattenbodem en matras, deze dien je zelf apart bij te bestellen (gelukkig heeft hij net een matras van 2 jaar oud, dat op dit nieuwe bed prima gaat passen),

Ik zie dat deze kamer flink afgeprijsd (de aanbieding bestaat uit een 1-persoonsbed, een nachtkastje, een bergkast, een T.V.-meubel, een bureau en een 4-deurskast) en laat vervolgens aan mijn partner zien waar mijn zoektocht geëindigd is. Hij is het met me eens dat dit een fantastische kinderkamer is…zitten we toch op één lijn wat interieur betreft! En Dante…die ziet het ook helemaal zitten; Missie geslaagd!

(Visited 282 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.