velux3Vanaf dat hij klein is, slaapt mijn jongetje al in het donker. Tuurlijk hebben wel weleens een nachtlampje gehad, maar uiteindelijk blijkt hij het toch prettiger vinden, om in het donker te slapen. Grappig eigenlijk, want ook bij ons in de slaapkamer is het altijd aarde-donker, anders doen mijn vriend en ik geen oog dicht. 

Het oude rolgordijn op de kamer van mijn kleine vriend, begint zo langzamerhand wat minder mooi te worden. Naast dat, is hij eigenlijk ook gewoon een beetje saai, lees: doodgewoon donkerblauw. Tijd voor iets vrolijkers dus, want ook als het buiten regent en je wilt een knusse sfeer creëren, is het wel leuk als je dan ook iets moois hebt om tegen aan te kijken.

velux1We zitten hier volop in de Draken-fase (treinen en dino’s hebben we al achter de rug), maar toch heeft de kleine man, net als mama, een speciaal plekje in zijn hart voor, jawel, Disney. We zijn er zelfs al een keertje geweest! Magisch vond hij dat. Om deze magie ook op zijn kamer voort te laten leven, ging ik neuzen tussen de mooie dakraam rolgordijnen van Disney. Uiteindelijk is de keus gevallen op het rolgordijn met daarop Mickey Mouse, het boegbeeld van Disney! Hij is er helemaal happy mee en kan het niet laten om iedereen die hier aan de deur komt (zelfs de postbode) te vragen of ze zijn nieuwe rolgordijn willen bekijken.

velux2Het verduisterende rolgordijn van Disney & VELUX heeft een regelbalk en loopt door aluminium geleiders, voor een soepele bediening en traploze verstelbaarheid. Ze zijn uitstekend geschikt voor dakramen binnen handbereik en bijzonder eenvoudig te bedienen. Met je hand op de regelbalk onderaan verstel je het rolgordijn naar boven of beneden. Dit rolgordijn is in een mum van tijd geïnstalleerd met het unieke VELUX Pick&Click!® systeem. En het belangrijkste van allemaal: het staat echt supergaaf in de kinderkamer.

De rolgordijnen bieden volledige verduistering om een ideale slaapomgeving te kunnen creëren. Ideaal voor een goede nachtrust of een verkwikkend middagdutje.

Elk afzonderlijk rolgordijn van Disney & VELUX is uniek qua ontwerp en speciaal op maat gemaakt, voor het betreffende raam. Let op: net als bij andere materialen kunnen de kleuren iets afwijken van de afbeeldingen.

Wil je ook zo’n mooi verduisterend rolgordijn? Neem snel hier een kijkje en maak ook een magische kamer voor jouw kindje!

banner samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.