hello1Wij ontvingen van Hello Fresh de Originalbox. Deze box bevat alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden, voor het door jou, als klant aangegeven aantal personen. De Originalbox bevat recepten voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze box wordt wekelijks bij jou bezorgd. Ik ging aan de slag met de 3 recepten en de ingrediënten, die er in onze box zaten.wpid-wp-1424897368159.jpeg

Op de receptkaarten die er in de box zitten, staat stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen, om de maaltijd op de juiste manier te bereiden. Ik kan gelukkig al een aardig potje koken, dus het meeste wat ik moest doen was mij niet vreemd. Als je exact de receptenkaart volgt, dan zou het zelfs iemand lukken die nog nooit gekookt heeft, zo gemakkelijk (en vooral duidelijk omschreven) is het.wpid-20150216_174824.jpg

Wat ik zelf heel leuk vind, is dat je juist door deze recepten ook eens iets anders kookt, dan je normaal gesproken gewend bent. Zo maakte ik kipcordonbleu bijvoorbeeld…nou, die koop ik normaal gesproken kant en klaar in de supermarkt. Zelfgemaakt zijn ze toch een stuk lekkerder kan ik je vertellen! Daarbij aten we trouwens een rosti-ovenschotel. Kennen jullie Parelcouscous? Daar had ik dus nog nooit van gehoord. Parelcouscous wordt ook wel Israëlische couscous of ptitim genoemd. Het heeft een iets dikkere en ronde vorm dan de originele couscous. Dit in combinatie met gele biet, cranberry’s en pecannoten, maakte een heerlijke salade. Wat ook erg goed beviel was de preisoep met zalm en champignons, die had ik zelf ook echt niet kunnen verzinnen. Het kamutbroodje smaakte ons ook erg goed. Wist je dat kamut ook wel het nieuwe spelt genoemd wordt? Lees hier waarom.wpid-20150217_170039.jpg

Je kunt bij Hello Fresh kiezen uit 3 soorten boxen; de Originalbox, de Veggiebox en de Fruitbox.

De Originalbox heb ik bovenaan al kort omschreven, dus nu is het de beurt aan de andere 2 boxen.

Veggieboxwpid-20150218_173504.jpg
De Veggiebox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 gevarieerde vegetarische maaltijden voor 2 personen. De recepten worden meegeleverd. De producten zijn seizoensgebonden en de recepten zijn altijd makkelijk te bereiden. De box wordt wekelijks bij jou bezorgd.

Fruitbox
De Fruitbox bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud van de box is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. De medium Fruitbox bevat gemiddeld 15 stuks fruit en de large Fruitbox gemiddeld 30 stuks. Je ontvangt de box wekelijks, inclusief een leuk en verrassend fruitrecept.

Wil je Hello Fresh eerst eens een keertje uitproberen, voordat je aan een lidmaatschap begint? Dat kan, er zijn namelijk 2 verschillende soorten Proefboxen verkrijgbaar.

Proefbox
De Proefbox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het door jou aangeven aantal personen. De bijbehorende recepten worden natuurlijk meegeleverd. Zo kun je eenmalig het gemak van HelloFresh proberen.

Proefbox – Veggie
De Proefbox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het door jou aangeven aantal personen. De bijbehorende recepten worden natuurlijk meegeleverd. Zo kun je eenmalig het gemak van HelloFresh proberen.

Meer informatie over het Hello Fresh lidmaatschap vind je hier. En als je wilt weten wat het nou allemaal kost…dan kun je hier eventjes kijken!

Benieuwd of Hello Fresh ook bij jou in de buurt levert? Klik op deze link en je weet het!

hello2KORTING!
Met kortingscode KIDDOWZ ontvang je € 20,00 korting op je 1e Original- of Veggiebox. Dit betekent wel dat je een lidmaatschap aangaat (deze kun je na het ontvangen van de 2e box gemakkelijk weer opzeggen). In je persoonlijke online account, kun je zelf aangeven wanneer je de box wilt ontvangen en kun je de service ook gemakkelijk aan- of uitzetten. De code is geldig t/m 31 mei.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.