Voor de kleine brandweerman (en vrouw) kwamen we dit leuke brandweerbed tegen. Geïnspireerd op het succes van de kinderheld uit Wales, Brandweerman Sam, heeft dit bed ook alles om de grootste branden te blussen, mensen in nood te redden, en niet te vergeten: om heel veel katten uit bomen te redden.

Felrood brandweerbed
Groot is de fantasie van veel kinderen als ze aan het spelen zijn. Jongens zijn gek op superhelden en de brandweer met zijn felrode kleur, hoge ladder en loeiharde sirene triggert al helemaal de fantasie. De immense populariteit van Brandweerman Sam maakt brandweerauto’s weer helemaal populair!

Bijna echt
Wat is er dan leuker om je zoon (of dochter) in een bed in de vorm van een supersnelle brandweerauto te laten slapen? Het bed is voorzien van gezeefdrukte afbeeldingen op de zijkant van lampen, draaitanden en een brandweerlogo. De brandweerladders aan de zijkant zorgen ervoor dat de kleine held niet uit zijn bed rolt. Sommige elementen zoals de wielen, de brandblusser en de grill zijn op het bed gemonteerd zodat het bed wat diepte krijgt en het echt gaat leven.

LED verlichting
Het bed gaat zeker leven als je ook nog eens de LED verlichting van de sirenes aanzet bovenop de brandweer auto. Als elke seconde telt, is jouw kleine held(in) er dus vliegensvlug bij.

Meer autobedden
Het bed is verkrijgbaar bij de online woonwinkel huisenthuis.nl en wordt gratis verzonden. Het bed wordt geleverd inclusief lattenbodem, maar zonder een matras. Een kwaliteitsmatras kun je er gelukkig eenvoudig bijbestellen met 50% korting. Ook is het bed leverbaar samen met een bijpassend brandweer-dekbedovertrek. Naast dit brandweerbed hebben ze nog veel meer autobedden en zelfs prinsessen-bedden  in de collectie, dus heel veel inspiratie voor de allerleukste kinderkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.