Enig idee wat jouw huisdieren doen als je er niet bent? Wij hebben hier in huis op de babykamer een Nest Cam staan, dus als de poezen door de kamer van Kian lopen dan kan ik dat zien. Nou is het niet zo dat ik de hele dag de app check, ze doen tenslotte niets bijzonders. De dieren in de film Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) zijn lang niet altijd even braaf!

Deze leuke film is van de makers van de Verschrikkelijke Ikke films en Minions, dus succes gegarandeerd! Illumination Entertainment en Universal Pictures presenteerden een tijdje geleden een komische film over het leven dat onze huisdieren leiden, als je niet thuis bent! Vogels die meevliegen met een videogame, headbangende poedels en verdrietige terriërs, het komt allemaal voorbij.

Je gaat als kijker op avontuur met Max de trouwe terriër, Chloe de ontzettend slome kat, Gidget een schattig dwergkeeshondje, mopshond Mel, bastaardje Duke, onnozele cavia Norman en ontzettend gestoord konijn Snowball.

Als de baasjes uit huis zijn wordt er flink geroddeld door de huisdieren, de koelkast wordt geplunderd en het is altijd feest. Max leidt een perfect gelukkig leven met zijn bazin Katie. Er veranderd een hele hoop als grote hond Duke ineens deel uit maakt van het gezin. Max is totaal overdonderd en ziet het helemaal niet meer zitten. Duke is namelijk bazig. Max en Duke gaan op een dag samen op pad in New York, waar ze vervolgens verdwalen. Ondanks de meningsverschillen die ze hebben, moeten ze samenwerken om weer veilig thuis te komen. Als dat maar goedkomt!

Huisdiergeheimen DVD
De DVD bevat Engelse, Nederlandse, Vlaamse en Franse Dolby Digital 5.1 audio. De DVD bevat als bonusmateriaal onder meer: De Mensen Achter Huisdiergeheimen, Dieren Kunnen Praten: Ontmoet de Acteurs, Alles Over de Huisdieren, Haarstylist van de Honden, Het Beste van Sneeuwbal.

Huisdiergeheimen Blu-ray (verkrijgbaar als combopack: Blu-ray + DVD)
De Blu-ray bevat Engelse, Franse en Duitse Dolby Atmos, Nederlandse Dolby Digital Plus 7.1 en Vlaamse, Kroatische, Hebreeuwse, IJslandse en Turkse Dolby Digital 5.1 audio. Daarnaast bevat de Blu-ray dezelfde bonusmaterialen als de DVD.

Huisdiergeheimen 3D Blu-ray (verkrijgbaar als superset: 3D Blu-ray, Blu-ray + DVD)
De 3D Blu-ray bevat Engelse en Franse Dolby Atmos, Nederlandse, Deense, Finse, Noorse, en Zweedse Dolby Digital Plus en Vlaamse Dolby Digital 5.1 audio.

Met de stemmen van Fedja van Huêt (Soof), Frank Lammers (Michiel de Ruyter), Jandino Asporaat (Bon Bini Holland), Peggy Vrijens (Nova Zembla), Georgina Verbaan (De Surprise), Karin Bloemen (Kerst met een grote K),  Erik van Muiswinkel (De Club van Sinterklaas), Roué Verveer (Caribbean Combo), DJ Hardwell, Murth Mossel (Caribbean Combo), Derek de Lint (Soldaat van Oranje) en Henry van Loon (Draadstaal). 

Ook de internationale stemmencast bij de oorspronkelijke versie van de film, The Secret Life of Pets, liegt er niet om. Grote namen zoals Louis C.K. (TV serie Louie), Eric Stonestreet (TV-serie Modern Family), Kevin Hart (Ride Along), Jenny Slate (Zootopia), Ellie Kemper (TV-serie Unbreakable Kimmy Schmidt), Lake Bell (TV-serie Children’s Hospital), Dana Carvey (Wayne’s World), Hannibal Buress (Neighbors), Bobby Moynihan (TV-serie Saturday Night Live), Steve Coogan (Minions) en Albert Brooks (Finding Dory) zijn terug te vinden in de Engels gesproken versie op de discs.
[bol_product_links block_id=”bol_5872835503ab0_selected-products” products=”9200000055128898,9200000062157522,9200000062157518″ name=”huisdiergeheimen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.