KiDDoWz is naast een blog ook een klein bedrijfje. Zoals jullie wel weten verdien ik zo nu en dan een centje bij met het schrijven van teksten. Iedereen moet zijn geld verdienen en ik blog, naast mijn 28-urige baan, erg graag. For your information; ik kan er nog lang niet van leven hoor! Bij een bedrijf hoort het hebben van mooie en professionele visitekaartjes. Ik kreeg de kans om bij Drukbedrijf.nl een bestelling te plaatsen.

Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. Doordat we orders combineren, spreiden we de start-, productie- en transportkosten. Die besparing berekenen we uiteraard door in onze prijzen. Hierdoor besparen onze klanten, variërend van particulier tot multinational, tot wel 40% op hun drukwerk. <bron>

Een bevriende grafisch vormgever ontwierp voor mij de lay-out van de kaartjes. Hij kreeg de vrije hand en ik ben er ontzettend blij mee! De kleuren passen perfect bij KiDDoWz, de informatie is minimalistisch maar voldoende, vind ik dan.

Naast de kaartjes mocht ik ook kladblokken en stickers ontwerpen! Super tof om mijn eigen huisstijl op deze producten te zien. Voortaan kan ik, als ik bij een evenement of beurs ben, in ieder geval mijn gegevens achter laten.

De kwaliteit is, hoe kan het ook anders, perfect. Drukbedrijf.nl is dé site voor het online bestellen van jouw drukwerk! Het contact met de medewerkers verloopt soepel en er wordt goed naar de wensen van de klant gekeken. De site is ook nog eens ontzettend overzichtelijk, je weet meteen waar je moet zijn. Tevens is het assortiment van de te kiezen producten heel groot, je kunt er dus altijd vinden wat je zoekt. En de levering is snel, ook erg prettig!

Ik kan niet anders dan zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met het geleverde werk van Drukbedrijf.nl. Ben je dus op zoek naar mooie visitekaartjes, reclameborden, bierviltjes or what so ever, neem snel een kijkje!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.