emo2Een hanglamp is een onmisbaar item op de (kinder)kamer. Ook de kwaliteit is niet onbelangrijk, immers wil je niet dat de lamp naar beneden komt vallen. Wat ook niet onbelangrijk is, is de kleur of thema. Op http://www.emob4kids.nl/inrichting-decoratie/kinderlampen.html vind u een overzicht van vele leuke kinderlampen. Heeft u het vliegtuig al gezien van Hello Kitty (of de stoerdere voor jongens)? Maar ook draaiende hanglampen zijn verkrijgbaar. Deze hanglampen zijn speciaal omdat deze door middel van zonne-energie kunnen ronddraaien. Er zijn twee doorzichtige cirkels in deze lamp waar uw zoon of dochter meermaals zijn favoriete figuur (piraat, Angry Bird, hello kitty etc.) ziet voorbijkomen. Vrolijk uw meiden en/of jongenskamer op met deze super deluxe hanglamp. Hoe meer zonlicht er in de kamer binnenvalt hoe langer de lamp zal ronddraaien.

emo1Mijn zonen, die samen een kamer delen, zijn helemaal in de ban van Engeland. Sinds wij over de tweede wereldoorlog gesproken hebben (doordat Nederland 70 jaar is bevrijd), zijn de kinderen veelal bezig met de Engelse taal. Een lamp in deze trend zou dan ook geweldig zijn. Tot mijn verbazing verkoopt Emob4kids deze lamp. De hanglamp is grijs en is versierd met de Engelse vlag en heeft een doorsnede van 35cm. De pendel voor deze lamp is inbegrepen, maar u moet wel zelf nog een lamp kopen. Deze hanglamp heeft een metalen frame en is gemaakt van 100% katoen. De hanglamp UK past perfect bij het dekbedovertrek UK. (hier te bestellen http://www.emob4kids.nl/beddengoed/dekbedovertrekken/dekbedovertrek-uk.html)

De hanglamp ontvang ik in een grote doos en de pendel is netjes bijgeleverd zoals aangegeven op de site. Ik schroef de oude lamp van emo3het plafond en bevestig de nieuwe lamp welke veel mooier is dan de oude lamp. De lamp is makkelijk te bevestigen. De pendel kun je op gewenste hoogte bevestigen, vervolgens hang je het hangertje van de pendel in het hangertje aan het plafond, het kapje welke je naar boven kunt schuiven laat je nog naar beneden omdat je de stroomkabeltjes moet bevestigen aan de lamp, zorg ervoor dat het stroom uit staat. Ook dit is makkelijk voor elkaar te krijgen. Dan moet je de overige kabels welke boven het kapje zitten in het kapje stoppen (omdat ik wat meer kabel over heb gaat dit iets lastiger) en dan kun je het kapje naar boven schuiven. Zo hangt de lamp in een handomdraai op de (jongens)kamer te pronken. Mocht je mijn uitleg niet helemaal kunnen volgen? Er zit een beschrijving met tekening bijgeleverd in de doos. Werken zal hij helaas nog niet want er zit geen lamp in. Nadat deze erin gedraaid zit kan het stroom erop en mag de avond vallen. De jongens zijn helemaal enthousiast over hun nieuwe lamp.

De Hanglamp UK is hier te bestellen http://www.emob4kids.nl/inrichting-decoratie/kinderlampen/hanglamp-uk.html

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.