tralalDe verwachtingen van geliefden zijn steevast hooggespannen als de maand februari nadert. Die 14e van de maand, Valentijnsdag… wat zal het dit jaar weer brengen? En hoe ontzettend leuk cadeaus, bossen bloemen en etentjes ook zijn, het is die ene kaart met die mooie woorden waar het die dag eigenlijk écht om draait. Bij Muller wenskaarten, vind je de allermooiste kaarten die jouw lieve tekst in beeld kracht bij zetten.

Valentijnsdag: een kus met een postzegel
Valentijnsdag is een wereldwijd en eeuwenoud feest. De precieze herkomst is niet bekend. De eerste officiële Valentijnsdag werd op 14 februari 496 uitgeroepen door Paus Gelasius. Het Valentijnsfeest van de romantische liefde, zoals dat nu gevierd wordt, ontstond in 1380 toen Geoffrey Chaucer een gedicht schreef voor een verlovingsfeest. Vanaf dat moment werd Valentijnsdag een gelegenheid waarbij geliefden hun liefde voor elkaar uiten en vrienden en familie hun warmte en vriendschap. Dit wordt gedaan door elkaar bloemen, een wenskaart (een Valentijn), klein cadeautje of lekkernijen te geven. Voor je beste vriend of vriendin, voor je liefste broer of zus of voor je moeder of vader. Kortom… iedere lieverd verdient op 14 februari een kus met een postzegel. Jong of oud, man of vrouw, kalverliefde of eeuwige liefde: voor iedereen is er een kaart bij Muller wenskaarten te vinden, die het gevoel met een mooi plaatje onderstreept. Happy Valentine’s Day!

kissValentijns cadeautje
Naast een geweldige collectie Valentijnskaarten, heeft Muller wenskaarten ook een heel scala aan leuke kleine Valentijns cadeautjes. Een mok met hartjes of lieve tekst, telefoonhoesjes, magnetische boekenleggers, wijnstoppers, plaknotities: allemaal in de sfeer van de liefde! Leuk om te combineren met een kaart! De magnetische blikjes zijn ook een leuke presentje om te geven én te krijgen. Op de achterkant van het blikje zit een magneet, waardoor je het blik bijvoorbeeld op een koelkast of verwarming kunt vastklikken. Een leuke en originele manier om zaken als sleutels en pennen binnen handbereik te hebben.

Over Muller wenskaarten
Muller wenskaarten is in 2007 opgericht en biedt particulieren en bedrijven echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes. Of je slechts één of meerdere kaarten nodig hebt: Muller biedt volop mogelijkheden, want en er is keuze uit 2.500 kaarten voor diverse gelegenheden. Vele kaarten zijn uniek en kom je niet snel ergens anders tegen, want het bedrijf werkt vaak met eigen ontwerpen. Muller wenskaarten biedt een snelle levering, de prijzen gemiddeld 15% lager dan bij vergelijkbare kaarten, er is gratis verzending bij een bestelling boven de €75,- en de kaarten krijg je 14 dagen op zicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.