De beste ideeën komen altijd van de ervaringsdeskundigen zelf. Vormgever Sasja Scholtens combineerde haar creatieve talent met haar moederschap en ontwierp een wel heel bijzondere knuffel: de Souska Knuffel. Met deze knuffel is papa en/of mama altijd bij je.

Knuffel bedrukt met foto
Een nachtje uit logeren, de eerste keer bij iemand spelen, een spannend bezoekje aan het ziekenhuis, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf: er zijn talloze dingen te verzinnen waarbij kleine kinderen het allerliefst de hand van papa of mama niet meer loslaten. En toch zal dat zo nu en dan moeten. Souska heeft hier een oplossing voor gevonden. Een lieve knuffel waar een foto van een vertrouwd persoon op kan worden gedrukt, zodat je kleintje altijd een bekend gezicht bij zich heeft. Daarnaast zijn de knuffels ook uitermate geschikt om het gezicht van het kindje zelf op te laten drukken. Want wat is er voor een kind nou leuker dan zelf een brandweerman of elfje te zijn!

De Souska Knuffels worden gemaakt in Nederland, kunnen in de wasmachine en worden bedrukt met een foto naar keuze. Deze knuffels zijn uniek, worden per stuk gepersonaliseerd en kosten €29,95. Er is momenteel keuze uit vijf verschillende ontwerpen: boy, girl, scary, brandweerman en elfje. Op de website www.souska.nl is meer informatie te vinden over Souska en de bestelprocedure rondom de Souska Knuffels.

Over Souska
Souska is de webwinkel van Sasja Scholtens, waar naast de Souska Knuffel ook Selected by Souska wordt aangeboden. Dit assortiment bestaat uit tal van leuke kinderartikelen met een origineel en bijzonder ontwerp en cadeautjes van papier en textiel. Sasja hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De knuffels worden bijvoorbeeld gemaakt door een bedrijf, dat werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.