reg2Mijn zoon slaapt altijd met licht aan. Niet in zijn kamer natuurlijk, maar het lampje van het toilet staat eigenlijk altijd aan. In het donker slapen is toch niet helemaal zijn ding. Van Glowinthedarkwinkel.nl ontvingen wij de LED Regenbooglamp.

Een regenboog in je kamer! Hoe vet is dat?! Nou, zo dacht mijn kleine vriend er ook over, want nu hoeft de lamp van het toilet niet meer aan. Er is gewoon voldoende licht en dan ook nog eens in allemaal verschillende kleuren. Er gaan batterijen (niet inbegrepen) in de lamp, maar je kunt ook een adapter kopen (deze is helaas niet inbegrepen) want anders gaat na 10 minuten het licht alweer uit.

reg1De lamp projecteert een regenboog op de muur of op het plafond, het ligt er natuurlijk maar net aan, waar je de lamp plaatst. De vorm van de regenboog kan worden veranderd door middel van een schakelaar. De regenboog lamp kan op 2 manieren schijnen, op de eerste manier verschijnen de regenboog kleuren één voor één, op de tweede manier worden alle kleuren in één keer geprojecteerd. Zoals jullie begrijpen, gaan wij hier thuis voor de tweede manier.

Specificaties

  • Regenboog lamp heeft 2 standen
  • Regenboog kan verstelt worden
  • Modern design
  • Kleur wit
  • Gebruikt 4 x AA batterijen (batterijen niet inbegrepen)
  • Maten 12,5 cm x 16 cm x 10 cmreg3Wil jij ook zo’n mooie regenboog op de kamer van jouw kind? Je kunt de lamp hier bestellen! Welterusten!

 

One thought on “Review: LED Regenbooglamp van Glowinthedarkwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.