piet1In de ogen van mijn kleine peuter is Piet Piraat de coolste piraat van Nederland! En wat een feest was het dan ook dat wij afgelopen zaterdag naar de première van Piet Piraat – De kleine dino mochten!

wpid-img-20150211-wa0002.jpgBij binnenkomst kreeg mijn enthousiaste peuter gelijk een mooie piratenvlag en een leuk voorleesboek. Ideaal om het (voor hem toch wel lange) wachten even wat dragelijker te maken.

De show start met het bekende nummer van Piet Piraat, wat iedereen natuurlijk mee kon zingen. De sfeer zit er dan al meteen in en wat is het toneel prachtig aangekleed. Mijn peuter was vooral enthousiast over de mooie Piratenboot!

In deze spetterende theatershow gaan Piet Piraat en zijn maatjes op zoek naar proviand voor een nieuwe reis. Dan stuiten ze op een reuzenei! Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het ei zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar zo’n reuzenei het schip op krijgen, dat is nog niet zo makkelijk! Dan breekt het ei en verschijnt er een kleine dino!wpid-img-20150211-wa0001.jpg

Dat is het begin van een spannend en grappig avontuur vol leuke liedjes! De kleine Dino brengt een hoop humor in de show! En met zijn grapjes over boeren en scheetjes, sluit dit precies aan op de humor van mijn peuter! De piraten helpen kleine Dino om zijn mama terug te vinden. Maar of ze dit gaat lukken?

wpid-img-20150211-wa0000.jpgGegarandeerd een succes om heen te gaan met peuters en kleuters. De leuke liedjes maken het geheel helemaal compleet!

Wil je ook naar deze leuke theatershow, kijk dan snel op de website van Studio 100 voor meer informatie!

/Mirjam

 

 

 

 

 

http://youtu.be/uaFv0DihoUg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.