playgoMet de komst van je kindje ligt je huis bezaaid met speelgoed. En nou hoort dat er natuurlijk wel een beetje bij, maar een opgeruimd huis geeft toch rust in je alzo drukke leven. Play & Go biedt uitkomst met kleurrijke speelzakken enspeelmatten in één.

De eerste maanden is het nog wel een beetje binnen de perken te houden, maar zodra je kleintje mobiel is, ligt het speelgoed overal waar je het maar bedenken kunt: in de keuken, in de hondenmand, onder de bank en achter de gordijnen. Niet alleen rommelig, maar ook nog eens gevaarlijk. Je zult de eerste ouder niet zijn die een spectaculaire buiteling maakt over een rondslingerend stukjespeelgoed!

De kleurrijke speelzakken van Play & Go bieden een eenvoudige, maar zeer effectieve oplossing voor dit probleem. Of je nou lego, duplo, blokken, poppen of autootjes wil opbergen: je kunt het allemaal kwijt in de enorme ronde zak van 140cm doorsnede. De speelzakken zijn gemaakt van puur katoen en kan dus wel tegen een stootje. Je hebt zelfs een garantie van maar liefst drie jaar op het product! De zakken zijn uitermate geschikt om mee te nemen als je een dagje naar het strand, naar opa en oma of naar het park gaat. Al het speelgoed in één greep bij elkaar en je hebt meteen een fijn kleed om op te spelen.

Play& Go is het ideale cadeautje voor Sinterklaas of Kerst. De zakken zijn verkrijgbaar in zes klassieke kleuren en in zes verschillende prints. En of je kind nou 1 of 10 is: de zakken zijn en blijven even handig. Sterker nog: ook als je richting de 100 gaat zul je zien dat je er nog plezier aan kunt beleven.

Play & Go denkt mee met ouders en maakt het ze gemakkelijk. Einde ‘Tijdperk Rommel‘; welkom ‘Opgeruimd StaatNetjes!’.

Voor verkoopinformatie
Play & Go | www.playandgo.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.