De tijd van saaie hoeslakens is al een hele tijd voorbij en dat is maar goed ook. De dekbedovertrekken zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren. Ook personages hebben hun entree gemaakt op de leuke dekbedden. Stel je voor dat er dan een simpel wit hoeslaken onder zou liggen, wat een afgang als er vriendjes of vriendinnetjes komen spelen. Op http://www.emob4kids.nl/beddengoed/hoeslaken.html vind u een overzicht van de hoeslakens die ze bij Emob4kids verkopen.emob

Aangezien mijn prinsesje onder een prinsessen dekbed ligt zou een Mickey Mouse laken een beetje vloeken, van het Monster High Mad Science vrees ik dat ze nachtmerries krijgt. Van het voetpad op bed ben ik bang dat ze nooit in slaap gaat vallen, maar de hele avond en nacht gaat lopen in haar stapelbed (ze ligt onderin). Roze lijkt me in dit geval de meest tactische en praktische keuze tot een goede nachtrust van mijn prinsesje.  De snelle levering zorgt ervoor dat we de wasmachine snel kunnen laten werken (alsof die nooit iets doet met 4 kinderen…) en ook de droger mag zijn dienst bewijzen. Paar uur later halen we het beddengoed van bed af en mag dat gewassen worden. Het prinsessenovertrek (roze uiteraard) gaat weer op bed en het roze hoeslaken gaat nu voor het eerst het bed op. ‘s Avonds gaat mijn dochtertje als een ware prinses in haar roze pyjama het bed in en kan ze dromen over een prins op het witte paard…

Emob4kids biedt u sinds kort ook een hoeslaken aan. Dit katoenen hoeslaken kan u gebruiken als bescherming van uw matras en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Dit hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, zwart, crème, blauw, donkerpaars, fuchsia, rood, bruin, grijs, taupe en bordeaux. De kwaliteit van deze hoeslakens is Jersey.

Fantasierijke kinderkamer decoratie
Naast de ruime keuze aan tienerkamers en kinderbedden, stelde Emob4kids ook een uitgebreide selectie decoratie en accessoires voor de kinderkamer samen. Bekijk zeker eens de leuke 3D muurtekeningen van Walltastic®, de kleurrijke dekbedovertrekken, de fantasierijke tapijten en de comfortabele poefs. Allemaal leuke & speelse accessoires die aan uw kinderkamer een extra cachet geven.

Bestel nu uw favoriete kinderkamer met de gewenste accessoires online en ontvang uw kinderkamer binnen de 5 werkdagen bij u thuis.

Prijs / kwaliteit is Emob4kids dé referentie voor de complete inrichting van uw kinderkamer!

Het hoeslaken Jersey roze is hier http://www.emob4kids.nl/beddengoed/hoeslaken/hoeslaken-jersey-fuchsia.html te bestellen.

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.