sel2Als een stoere cowboy of hippe cowgirl, een knappe boer of boerin, als een echte ridder op het witte paard of als prinsessen die gered moet worden. Door de dierentuin, of tussen de schatten door bij het pirateneiland. wellicht is het in het circus toch leuker of aan het water? Je zou natuurlijk ook via de woestijn richting de bergen kunnen rijden, om vervolgens tussen de bergen door richting de Noordpool te vertrekken. Dat alles te paard vanuit de manege of met auto’s, bussen, treinen, vrachtwagens, lopend of kruipend. Alles is mogelijk! De speelkleden van Selinni staan garant voor uren speelplezier.

Het mooie van deze speelkleden is dat de kleden zodanig ontworpen zijn dat ze aan elkaar te koppelen zijn, de wegen lopen mooi over in elkaar en daardoor kan het zomaar zijn dat uw kind vanuit de sneeuw de woestijn in gaat, of als prinses op de boerderij de kippen eten geeft. Uiteraard kan in de fantasie van uw kind ook de stoere cowboy lekker aan het luieren zijn op een welverdiende vakantie aan het water. Het is allemaal mogelijk. Met autotjes, poppetjes, treintjes, vrachtwagens of met blokken en vingers kan uw kind zich helemaal uit leven. Er zijn in totaal 15 dessins van verschillende werelden! De speelkleden zijn een nieuw fenomeen in Nederland.

Eigenschappen:
Materiaal: Polyester / Rug: latex antislip
Oprolbaar
Wasbaar op 30 graden (uitgerold laten drogen)
100 x 150cm

sel1Omdat wij niet de beroerdste zijn (haha!), offeren wij ons op om een van de 15 speelkleden te testen. Een dag na bestelling staat een postbode voor de deur en nadat ik een krabbeltje geplaatst heb wordt het ronde pakket afgeleverd. De mat is gerold in een stevige kartonnen koker. We knippen voorzichtig aan de zijkant het plastic/plakband weg en trekken de mat eruit. Even uitrollen en dan zoeken naar speelmateriaal, kinderen kunnen hun fantasie echt hun vrije loop laten gaan… de stoel(?), tafel(?), spaarpotten(?) en bekertjes uit de douche(??) worden terug gestuurd en met de vraag wat ze WEL mogen gebruiken voor de mat, staan ze even doelloos voorzich uit te staren richting plafond om na te denken. Tjonge komt het door pakjesavond (welke later is geworden dan ik vooraf wou) dat ze zo overkomen? Gelukkig weet ik van een lading juffen dat ze ook al met moeite de dag door kwamen dus ik help ze maar even op weg naar hun favoriete bouwmateriaal. Niet veel later staat een hele blokjes­boot op de mat en met alle poppetjes erbij wordt er fanatiek gespeeld. Het kleed is intussen gedoopt met een glas ranja en gaat dan ook al gelijk de wasmachine in, de nacht mag hij drogen en de dag erna kunnen ze weer vrolijk en zonder ranja in de buurt verder spelen.

Leuke acties:
– Alle speelkleden bij Selinni zijn deze maand (December 2014) met 30% korting te bestellen via deze link.
– Op Facebook loopt een win­actie voor het speelkleed. (vergeet niet om Selinni te liken, het bericht te liken en te delen en een reactie achter te laten. Eventueel kunt u natuurlijk mensen taggen)

Neem voor de laatste trends, nieuwste producten en de beste aanbiedingen een kijkje op de website!

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.