hip2U wilt iemand een extraatje sturen i.p.v. alleen een kaart, dan kunt u bij Hippefruitmand.nl terecht. Zij versturen een gezond pakket voor diverse gelegenheden. Te denken valt aan: beterschap, zomaar, sterkte en geboorte. Uiteraard zijn er nog meer keuzes. Ook zijn er diverse keuzes in de fruitmanden. Ik kies voor het Citrus perspakket. Hierin zit een handige design handpers, deze handpers ligt makkelijk in de hand en perst ontzettend goed. De pers kun je aan 2 kanten gebruiken, er is een smalle pers voor bijvoorbeeld de limoenen en een grotere pers voor o.a. de sinaasappels. De pers kun je eruit halen zodat je een mooie schenkkan overhoudt. Hiermee kun je de versgeperste sap op een chique manier schenken in een glas.

hip1Omdat ik gelijk wil weten hoeveel schenkkannen ik met de 5 kilo fruit vol krijg, neem ik een mes en begin ik het fruit door midden te snijden. Nadat ik de citrus pers met een sopje schoongemaakt heb ga ik aan de slag. De pers, perst ontzettend gemakkelijk! Ik heb op een gegeven moment zelfs het kroontje van de sinaasappel in mijn hand zo makkelijk ga je door de sinaasappels heen. Nadat ik minimale kracht uitoefen op het fruit, ben ik binnen een half uur klaar en heb ik 3 schenkkannen vol gekregen met sap. Laat de kinderen maar uit school komen zodat we heerlijk en gezond kunnen drinken.

Het totaalpakket voor de lekkerste Jus d’ orange, vers geperst met de handige design handpers. Voor de vitamine boost voor de zieke, heerlijk bij het ontbijt, lunch of tussendoor, met dit Citrus Perspakket zit u altijd goed.

hip3Het pakket bestaat onder andere uit:
Sinaasappels
Mandarijnen
Grapefruit
Limoen
Citroen

Allemaal hand geplukt en speciaal geselecteerde kwaliteitsfruit van het seizoen. Bestel voor jezelf of voor een ander de Hippefruitmand.nl citrus pers pakket via deze link.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.