LOGO NSHet allerlaatste product wat wij mogen testen is de vochtinbrengende lotion van (u raad het al…) Little Siberica. Door de handige pomp op de flacon kun je in een gemakzucht de lotion uit de verpakking pompen. Doordat de pomp goed afgesteld is krijg je er niet te veel lotion uit. Heb je toch het gevoel dat er te veel uitkomt dan kun je de pomp de volgende keer iets minder ver indrukken. De lotion ruikt heerlijk mild en is gemaakt op basis van haver en korenbloem. Het product smeert zich makkelijk uit over de tere babyhuid. Je kunt de lotion zo vaak gebruiken als nodig is.

In de afgelopen dagen heb ik al erg veel informatie gegeven over de 8 producten die langs gekomen zijn (Milde baby badschuim, Milde baby shampoo, luierzalf, baby massageolie, Babypoeder voor na het bad, vochtinbrengende lotion, Verzachtende olie, Babycrème voor dagelijks gebruik)

moz1Om het geheugen nog iets op te frissen: het zijn natuurlijke verzorgingsproducten voor de aller kleinsten (pas geborenen en ouder). Alle producten zijn op basis van biologische ingrediënten in combinatie met mineralen en vitaminen. Wilt u zich verdiepen in de biologische ingrediënten dan kunt u een kijkje nemen op http://naturasiberica.nl/ingredients. Ook heb ik u al veel informatie gegeven over allerlei andere zaken zoals harvesting, duurzaamheid en beautygeheimen.

Wij blijven de producten gebruiken maar wringen eerst uit deze flacons, tubes en verpakkingen alles tot de laatste druppel eruit! Doordat we niet veel van het product nodig hebben, zullen we hier de komende tijd nog veel plezier van gaan beleven.

Wilt u meer te weten komen over Little Siberica of de andere producten die Natura Siberica in het assortiment heeft neem dan een kijkje op http://naturasiberica.nl

Morgen komt het laatste stukje over Natura Siberica online, zorg dat u deze niet mist!

De Little Siberica vochtinbrengende lotion is te bestellen via deze link!

/Miranda Young

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.