frak1Cadeaus zijn nog leuker om te geven én te krijgen als je er een persoonlijke touch aan geeft. Dat hebben ze bij FrakkZ als geen ander begrepen. Hier kun je terecht voor de allerleukste kapstokken. Kapstokken mét naam of tekst, wat jij wilt!

Tof cadeau
Sinterklaas heeft de weg naar FrakkZ al lang en breed gevonden, want een kinderkapstok met naam is een meer dan gewild cadeau in de zak. En ook de Kerstman loopt weg met de webshop. De houten kinderkapstok is de oorsprong van het bedrijf en tegenwoordig wordt deze kapstok veel verkocht als familiekapstok van 1 meter lang, voor het hele gezin. Voor grote gezinnen kan worden uitgebreid naar wel 1,66 meter! De RVS kapstok met naam en jasknoppen of -haken passen super in een modern interieur, maar misstaan ook zeker niet in een klassiekere woning of een landelijke boerderij. Het RVS contrasteert heel fraai met natuurlijke materialen als eikenhout. De letterkapstok van RVS biedt een ophangmogelijkheid achter elke letter. En met een kleur kun je de kapstok geheel naar eigen smaak maken. Doordat iedere letter en eigen hoogte heeft, ontstaat er een speels verspringend effect.

frak2Nieuw in de collectie
De kapstok 2.0 is spiksplinternieuw in de FrakkZ collectie en is verkrijgbaar in hout en RVS (beiden op een RVS basisframe). Ook hier is weer de mogelijkheid de kapstok geheel naar eigen wens in te vullen met kleur. Hou je van rustig, kies dan voor sobere grijstinten. Maar spring ook gerust lekker uit de band in toffe kleuren. De kapstok 2.0 kun je heel klein houden, met 3 letters of lekker lang, met wel 15 letters en haken. De montage van de kapstok aan de wand is door een slimme constructie volledig uit het zicht weggewerkt. FrakkZ levert het montagemateriaal altijd mee.

Over FrakkZfrak3
De webshop FrakkZ is gestart in 2010 en biedt een 100% Nederland product. FrakkZ produceert in eigen beheer en werkt met leveranciers uit de directe omgeving. Hierdoor krijg je maatwerk én flexibiliteit. Alle producten zijn te personaliseren en klanten kunnen in de webshop zelf de producten configureren. Alleen al voor de kinderkapstok met naam zijn er standaard 360 verschillende configuratiemogelijkheden, de persoonlijke tekst op de kapstok niet meegerekend. Bekijk de complete collectie op www.frakkz.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.