helplingVorige week donderdag ging om 9:25 uur de deurbel. Mijn Helpling stond voor de deur! Op de dag af was ik toen 30 weken zwanger, dus jullie begrijpen waarschijnlijk wel, dat huishoudelijke klussen iets minder makkelijk gaan dan eerst. Gelukkig kwam er dus 3 uurtjes iemand poetsen, heerlijk!

Normaal gesproken vind ik het maar niks als er iemand in mijn huis aan het rommelen is. Maar op de één of andere manier voelde dit zo goed, dat ik er helemaal voor open stond. Mijn Helpling was een erg keurige en vriendelijke jongeman, die vol enthousiasme begon aan zijn taak.

clean1Terwijl hij druk bezig was, ben ik wat administratieve dingen gaan doen en heb ik wat telefoontjes gepleegd. Voor ik het wist, waren de 3 uur om en glansde de vloer weer, was de douche weer helemaal fris en rook het ook nog eens heerlijk. Oja, niet te vergeten dat alles ook gestofzuigd en gestoft was. Kortom; meneer wist zeker wat hij deed en heeft het allemaal uiterst serieus aangepakt.

Toen een paar uur later mijn vriend thuis kwam, maakte hij eventjes een rondje, gewoon om te kijken hoe het allemaal geworden was. Ook hij was erg tevreden over wat hij zag. We zeiden zelfs tegen elkaar, dat dit een luxe is waar je heeeel snel aan gaat wennen. Wellicht dat we in de toekomst, als we meer kunnen missen, eens per 2 weken een beroep op deze service gaan doen.

Zo werkt het!
Je vind binnen 60 seconden de beste huishoudelijke hulp uit jouw eigen buurt! In alle grote steden in Nederland hebben ze zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden. Na het doorlopen van de uitgebreide aanmeldingsprocedure en het overhandigen van een Verklaring omtrent Gedrag kunnen zij aan de slag.
Vervolgens worden zij door hun klanten na elke schoonmaak beoordeeld, waardoor de beste Helplings als eerst in aanmerking komen voor nieuwe opdrachten. Je hoeft dus niet meer af te gaan op een briefje in de supermarkt, maar krijgt op basis van duizenden beoordelingen automatisch de beste hulp toegewezen. Een boeking maken? Dat gaat heel makkelijk:

1. Adres invoeren
2. Datum en tijd kiezen
3. Genieten van een fris huis! 

Nadat je een boeking hebt gemaakt krijg je per e-mail een bevestiging van je boeking. Zodra één van de hulpen de opdracht accepteert, krijg je enkele dagen voor de schoonmaak een tweede bevestigingsmail, met daarin de naam van de schoonmaakhulp die de schoonmaak gaat uitvoeren.

clean2Kosten?
De kosten voor een uur schoonmaken bedragen €14,90 bij een eenmalige boeking, en €13,90 bij herhalende boekingen (een keer in de week of een keer in de twee weken). Er moet ten minste voor 2.5 uur worden geboekt, dus het minimumbedrag voor een schoonmaak is €37,25 voor eenmalig en €34,75 voor herhaal boekingen.

Betaling?
Je kunt je Helpling betalen via PayPal, iDeal, Automatische incasso of Creditcard. De factuur ontvang je drie dagen na de schoonmaakdienst, als de betaling in werking is gezet. Contant betalen is niet mogelijk!

Een vaste hulp boeken kan ook!
Heb je je favoriete Helpling gevonden, dan kun je er met een wekelijkse of tweewekelijkse boeking voor zorgen dat hij of zij altijd vast bij jou wordt ingedeeld. Selecteer deze Helpling in het boekingsproces in de stap ‘Tijd’ en je ziet precies wanneer hij of zij beschikbaar is.
Onze website boekt dan elke week of twee weken een nieuwe schoonmaak in met jouw favoriet! Je hoeft dan dus geen losse boekingen meer te maken. Komt de schoonmaak toch een keer niet gelegen, dan kun je altijd tot 48 uur van tevoren de afspraak kosteloos verzetten!

Hclean3oe zit het met schoonmaakmiddelen/doekjes e.d.?
Op dit moment leveren de Helplings de schoonmaakmiddelen nog niet zelf. Voor het beste resultaat is het handig als je de volgende dingen in huis hebt: Stofzuiger, Dweil of mop, 4 doekjes (voor WC, sanitair, keuken, andere oppervlakten), stofdoek, spons, WC reiniger, emmer, zeem, plumeau/Swiffer, handschoenen.

Onze conclusie!
Ja, zoals jullie boven al hebben kunnen lezen zijn wij razend enthousiast. Het is toch heerlijk als je eventjes je eigen dingen kunt doen, terwijl iemand anders je hele huis weer schoon en fris maakt! Een aanrader dus!

banner samenwerking

 

 

(Visited 162 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.