SAMSUNG CAMERA PICTURES

1 + 1 = 2     6 + 1 = 7
2 + 1 = 3     7 + 1 = 8
3 + 1 = 4     8 + 1 = 9
4 + 1 = 5     9 + 1 = 10
5 + 1 = 6     2 + 1 = 3 enzovoorts

Iedereen kent ze wel: de rijtjes met sommen.
Ook in deze tijd is het rekenen niet weg te denken. En dat is maar goed ook! We zouden immers niet zonder te tellen goed onze boodschappen kunnen doen, of de juiste hoeveelheid ingrediënten kunnen bepalen voor de kookkunsten of een plank op maat zagen. Het lijkt allemaal zo simpel, maar voor de kinderen die het nog niet kunnen is het natuurlijk even schakelen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESZeker voor kinderen die moeite hebben met wat getallen uit de lucht is het raadzaam dit zichtbaar te maken. Dit kun je heel eenvoudig doen door je vingers te gebruiken echter op een gegeven moment kom je vingers te kort.
Een telraam is dan de perfecte oplossing. Zeker als er verschillende kleuren gebruikt worden om zo de sprongen van tientallen beter zichtbaar te maken.

Houten Telraam 40 Kralen Met Klok
Zoals jullie wellicht allemaal al in eerdere reviews hebben gelezen ontving ik van Charl’s Toys een enorme doos met speelgoed. Nu wil het toeval dat hier zomaar een telraam bij zat. Niet zomaar een telraam, nee een met een klokje erbij. Het klokje werkt niet op batterijen maar is net zoals de rest van hout gemaakt. Zo kun je niet alleen het tellen oefenen met je kind maar daarna door gaan met klokkijken. Het telraam met klok word gemonteerd geleverd. Je hoeft zelf dus niet aan de slag te gaan ditmaal, maar kunt het in zijn geheel uit de doos halen. Het telraam heeft maar liefst 40 kralen waarbij 4 verschillende kleuren gebruikt zijn. Onder de kralen hangen grotere “kralen” waarop getallen geverfd zijn. De eerste getal laat de cijfers 0 tot en met 5 zien, dan is er keuze uit een plus en min teken vervolgd door een kraal waar de cijfers 5 tot en met 10 te zien zijn om het af te maken met een “=” en “?” kraal.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Aan de linker zijkant van het geheel staat de klok afgebeeld. Keurig met de cijfers zoals ze op een normale klok te zien zijn en uiteraard twee wijzers, waarvan de een iets groter is dan de andere. De cijfers zitten er stevig aan vast zodat ze niet naar beneden zakken, maar ook los genoeg om ze makkelijk te kunnen bewegen.

logo voor email ondertekeningContact:
Wil je weten waar je dit product / deze producten kunt kopen? Neem dan contact op met Charl’s Toys.
T. 0513 – 23 21 99
E. info@charls-toys.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.