collage-2015-11-25Onze jongste dochter vind het helemaal geweldig om een spel te spelen. Ofschoon ik heel erg graag met haar de hele dag door wil spelen lopen er nog een paar kinderen rond en gebeurt het huishouden niet uit zichzelf… Dus hoe vervelend ook voor haar maar soms moet ze even met een van haar broers, zus of vriendinnetjes een spelletje spelen. Na een ingestudeerd druilerig lipje die ik te zien krijg slaat ze gelijk om naar de niet ingestudeerde vrolijke meid zodra ik haar het nieuwe spel Pinkie Pie laat zien.

De pony spreekt haar gelijk aan en ze schreeuwt het letterlijk uit van plezier. De doos wordt open gemaakt en het spel wordt in elkaar gezet. Het wijst zich allemaal vanzelf, toch zit er een handleiding bij waarin de stappen beschreven worden. Als het spel in elkaar zit kan Pinkie Pie ingedrukt worden en kan de deksel op de taart. De ballonnetjes kunnen nu om de beurt in de taart gestoken worden en zodra Pinkie Pie eruit springt is de winnaar bekent. Het spel is zo eenvoudig te spelen dat mijn kleine/grote meid het maar al te graag wilt spelen. Zelfs in haar eentje is het spel schijnbaar fantastisch te spelen. Omdat de regels niet zo heel moeilijk zijn en je je eigen draai aan de regels kunt geven laat ik haar maar lekker gaan op de momenten dat ze in haar eentje het spel wilt spelen. Het is natuurlijk altijd beter dan continu voor de tv te zitten…

Hoe werkt het?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Pinkie Pie is dol op verrassingen en het allerleukste vindt ze een surprise party! Help haar met versieren en zet de ballonnetjes op de taart die ze net heeft gebakken. Hoe meer ballonnetjes je neerzet, hoe spannender het voor Pinkie Pie wordt… en als ze POEF uit de taart plopt als jij aan de beurt bent, dan WIN je! Een nieuw spel beginnen is supermakkelijk en als je uitgespeeld bent, stop je de ballonnetjes gewoon onderin de taart. Het is altijd feest met het Poppin’ Pinkie Pie spel! Leeftijd: vanaf 3 jaar. Voor 2 of meer spelers.

Inhoud
1 Pinkie Pie figuur, 2 taartlagen, 12 ballonnetjes om de taart te versieren, 1 deksel en spelregels.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Onze mening
Het spel is erg eenvoudig in elkaar te zetten, ook het opbergen is zonder al te veel moeite gedaan. Het spel is makkelijk in gebruik, zeker voor jonge kinderen is het spel geweldig om te spelen. De eenvoud, de ontlading en de spanning zorgen ervoor dat het spel keer op keer favoriet blijft. Mijn 5 jarige dochter vind het helemaal geweldig om te spelen en ook haar oudere broers en zus vinden het fantastisch om het spel mee te spelen.

[bol_product_links block_id=”bol_5654a6dad3f6d_selected-products” products=”9200000047109518″ name=”My Little Pony Pinkie Pie Party” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “My Little Pony Pinkie Pie Party – Kinderspel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.