tulipOh wow! Wat een gigantisch leuk loungekussen kwam er binnen voor Dante! Little Tulip stuurde ons een stoer XL kussen op met een dino (meteen helemaal goedgekeurd door onze dinosaurus-kenner). Het formaat van het kussen is 80 x 80 cm, dus groot genoeg om heerlijk op te liggen, op te slapen, te zitten of om je kleine broertje van 3,5 maand op te leggen voor en goed gesprek.

In eerste instantie werd het kussen beneden gebruikt om televisie op te kijken of een boekje te lezen. Later verhuisde het een verdieping omhoog, om gebruikt te worden als hoofdkussen. Wie kan er nou zeggen dat hij zo’n groot kussen in bed heeft liggen…juist, Dante dus!

20160410_080759.jpgHet kussen is heerlijk zacht, maar ook heel erg stevig. De hoes kan eraf gehaald worden, om te wassen…er gaat tenslotte weleens per ongeluk iets overheen. Omdat hij nu a hoofdkussen gebruikt wordt (kan zomaar volgende week weer in de woonkamer liggen dus) gaat ‘ie elke week mee in de was tijdens het bedden-verschoon-rondje.

Omdat natuurlijk niet iedereen van dino’s houdt, zijn de kussens verkrijgbaar met verschillende applicaties erop zoals bijvoorbeeld een paard en een vliegtuig.

Shoppen kan hier: http://www.littletulipshop.com/

 

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.