20160401_105856.jpg“Op zoek naar mooie aparte betaalbare baby kleertjes en accessoires..BabyPerfect.nl reist de hele wereld over voor de leukste, liefste babypakjes, jurkjes, setjes etc….kortom alles voor uw mooie baby…!”

Nou, dat klinkt goed toch?! Een dikke vette uitnodiging voor mij, om een kijkje te nemen in de webshop. Kian zijn garderobe wordt steeds meer en meer uitgebreid, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind het namelijk super om hem mooie, kwalitatieve kleding aan te trekken, dat er ook nog eens superstoer uit ziet!

Voor Kian ontving ik een 2-delige (zwart-wit) set met een shirtje waarop een Racoon afgebeeld staat en een broekje met witte kruizen. He-le-maal mijn smaak dus. Het leuke aan zwart-wit kleding vind ik, dat het gewoon superstoer staat en niet zo alledaags is als de kleding die je “gewoon” in de winkels koopt.

20160401_105929.jpgWij hebben al gemerkt dat Kian eigenlijk alle kleurtjes en printjes gewoon heel goed kan hebben. Tot nu toe zijn we nog niks in zijn kledingkast tegengekomen dat hem echt niet staat. Geen wonder dus dat ook dit setje helemaal bij hem past. Op het kinderdagverblijf vertelde de leidster ons zelfs, dat ze eigenlijk nooit van die hele stoere kleertjes tegenkomt in haar werk. Een groot compliment voor ons én voor Babyperfect.nl dus!

De kleertjes zijn superzacht en vallen goed op maat. Ook na een aantal keren wassen ziet het nog als nieuw uit!

Neem snel een kijkje bij Babyperfect.nl!

(Visited 392 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.