kmdbIk hou van hip en apart, maar dat is vast al bekend bij jullie. Tuttig past echt niet in mijn straatje. Mijn beide jongens zien er altijd stoer uit. Bij Kleren Maken De Baby ben je hiervoor helemaal aan het goede adres! De kleding is uniek, van goede kwaliteit, betaalbaar en custom-made.

“Kleren Maken De Baby is een babylabel in het leven geroepen door Priscilla (27) en Michiel (31) die het leuk vinden om hun creativiteit kwijt te kunnen in het ontwerpen en maken van kleding. Michiel houdt zich voornamelijk bezig met de webshop en de marketing daar waar Priscilla zich bezig houdt met de ontwikkeling van de kledinglijnen.”

20160406_132029.jpgVoor Kian ontving ik 2 shirtjes. Ik mocht zelf kiezen welke kleur de shirts zouden zijn, dus ik koos voor een grijs shirtje met korte mouwen, met mieren erop en een zwarte longsleeve met “Cool Bro“.

Ik heb over beide shirts enorm veel complimenten gekregen Vooral het mieren-shirtje valt bij veel mensen in de smaak, omdat het natuurlijk niet een shirt is dat je heel erg veel tegen komt. Naast dat kiezen veel moeders toch vaak voor rustige kleurtjes en niet voor drukke prints. Ook de longsleeve met “Cool Bro” werd goed ontvangen. Hij is tenslotte ook een cool broertje!20160410_101215.jpg

Omdat de shirts custom-made zijn, kun je altijd zelf kiezen in welke kleur je het shirtje wilt bestellen en welke kleur de print heeft. Wil je een korte mouw, of toch liever een lange mouw, geen probleem, dat kun je gewoon aangeven.

Ook kun je bij Kleren Maken De Baby terecht voor rompertjes, broekjes en accessoires, zoals slabbers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.