touchie-touchscreen-handschoenen-104Ofschoon je er met deze temperaturen wellicht nog niet helemaal bij stil staat zijn geschikte handschoenen een must om te hebben. Neem nou de Touchie – touchscreen-handschoenen van Radbag. Deze zijn, zonder dat je het merkt, voorzien van een stof waardoor ,je de handschoenen niet uit hoeft te doen als je GSM af gaat. Afgelopen winter heb ik de handschoenen veelvuldig gebruikt op de dagen dat het niet extreem koud was. De handschoenen zijn iets dunner dan mijn gebruikelijke handschoenen waardoor het verschil in temperatuur duidelijk merkbaar was. Wat dan wel weer erg prettig was is dat de handschoenen vrij dun zijn en perfect om onder andere handschoenen gedragen kan worden. Laag op laag is een goede isolatie, echter kun je dan geen gebruik maken van de touchscreen functie.

Terug komend op het touchscreen functie. Deze functie zorgt ervoor dat de handschoenen niet uitgedaan hoeven te worden als je gebruik wilt maken van je GSM. De handschoenen zijn ook iets “stroever” waardoor de GSM niet uit je handen glijdt. Hierdoor hoef je geen koude handen meer te hebben of geklungel met de telefoon als deze afgaat. Dit heeft mij een hoop ergernis bespaard als iemand me belde. touchie-touchscreen-handschoenen-3c0

Kortom de handschoenen zijn vrij breed inzetbaar. Ook zouden ze ingezet kunnen worden bij feestjes, verkleedpartijtjes of andere gebeurtenissen. De pasvorm is uitermate fijn te noemen en ook zeer comfortabel om te dragen doordat de stof niet over de huid schuurt maar juist heerlijk aanvoelt. Mocht je op zoek zijn naar geschikte handschoenen voor een zomerse-winter vakantie of je alvast willen voor bereiden op de komende herfst/winter dan raad ik deze 100% aan!

Omschrijving.touchie-touchscreen-handschoenen-52f
De volgende winter komt zeker. En mist, sneeuw en ijs ook. Hmpf. Okay, dat kan wel zo zijn, daarom zouden we er ook niet over mogen klagen. Als we liever in een radbag-T-Shirt en Bermuda op het terras zitten als ons te vermommen met een jas, muts, sjaal enhandschoenen . Nog even afgezien van het feit dat het sowieso lastig is, zijn vooral de handschoenen bij de moderne touchscreen-techniek een echte handicap, omdat ze de bediening van zo'n beetje alles moeilijk maken.

Zoals altijd bieden wij hier uitkomst: onze Touchie - touchscreen handschoenen zijn niet alleen warm, maar ook zo gemaakt dat je smartphone, mp3-player en tablets zonder problemen kunt bedienen, zonder dat direct je vingers bevriezen. Met ingebouwde contactdraden om snel door te geven wat je hebt ingetikt. Heel geraffineerd zijn deTouchscreen handschoenen er ook direct in verschillende maten en kleuren, zodat je niet uit de toon valt.

Gegevens Touchie - touchscreen-handschoenen
- Touchie - touchscreen handschoenen
- Functioneren met alle apparaten met touchscreen
- De hele handschoen is geweven van geleidende vezels
- Je beeldscherm wordt niet bekrast of beschadigd
- Gemaakt van hoogwaardig katoen
- Materiaal: 86% katoen, 7% geleidende vezels, 7% elasthan,
- Niet geschikt voor de wasmachine, niet strijken

De handschoenen zijn hier te koop voor €9,95.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.