great3University Games bekend van ‘Knappe Koppen’ en ‘My Studio Girl’ heeft de lijn met Glow ­in­ the ­Dark producten verbetert en een nieuwe verpakking gegeven. Door de “Glominite” branden de sterren en planeten nog langer en sprankelender. En dat is niet het enige, de bijgevoegde kleeftape is herbruikbaar en nog eenvoudiger in gebruik. Dat willen wij graag van dichtbij zien en University Games stuurt ons een pakket met sterren­ en planetenpracht.

De Glow­in­the­dark sterren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en hoeveelheden:

De Superkit bestaat uit maar liefst 150 van groot tot kleinere sterren.

De Colorful Stars bevatten 50 of 150 gekleurde sterren die afhankelijk van de temperatuur een andere kleur van blauw, wit, geel, oranje of rood geven.

De 40 Twinkle Stars hebben glitters die daadwerkelijk fonkelen op het plafond.

great1Een buis vol 3D sterren of 3D planeten en een compleet 3D Solar System met acht planeten & Pluto en een planetengids inclusief gebruiksaanwijzing.

En tenslotte zijn er nog pakketten Planets and Stars die sterren met (gekleurde) planeten combineren van 20, 30 tot 275 of zelfs 302 stuks.

Of je nu een babykamertje op wil leuken of met je schoolkind het zonnestelsel na wilt bouwen. De conclusie luidt dat er voor ieder wat wils is. De Twinkle Stars zijn inmiddels opgeplakt. Dit blijkt zeer eenvoudig met de kleeftape. Het aantal is ruim voldoende om een leuke sterrenhemel mee te creëren. De glittertjes op de sterren geven daadwerkelijk een schitterend effect. De Superkit is aan onze basisschool gegeven. Zij hebben een sterren­ en planetendoos waarmee in alle veertien groepen les gegeven wordt. En het 3D Solar System komt onder de kerstboom om vervolgens met de meisjes in de Kerstvakantie op te bouwen.

Dgreat2e Planet and Stars van University Games is o.a. hier verkrijgbaar, dit betreft een oude afbeelding. Neem eens een kijkje tussen de verschillende andere producten van University Games op http://www.universitygames.nl/products/overige%20producten.

/Lmcmr

(Visited 243 times, 1 visits today)

2 thoughts on “University Games­ ‘Great Explorations’­ lijn brengt nu nog meer verlichting (4+)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.