Ben je op zoek naar een sterke vloer die zacht aanvoelt én gemakkelijk te onderhouden is, kies dan voor Rigid. Als je, net zoals wij, graag op blote voeten loopt is het helemaal een uitkomst. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk zelf te leggen…ideaal!

Zachte ondergrond

Door de vinyllaag voelt de ondergrond heel zacht en warm aan. Tijdens koude dagen zal deze vloer ook zijn warme temperatuur behouden. Dit zorgt er dus voor dat de vloer een isolerend effect krijgt. Zeer geschikt voor mensen die zonder schoenen in huis lopen (of dit nou op blote voeten of sokken is). En als je nog een kruipende baby in huis hebt, hoef je je ook geen zorgen te maken dat hij/zij het koud krijgt op de vloer.

Gemakkelijk te plaatsen

Je kunt de Rigid vloer heel eenvoudig plaatsen door een handig kliksysteem. Verder hoef je geen al te grote voorbereidingen te doen. Het is mogelijk om de vloer aan te brengen op de chappe of op een bestaande tegelvloer. Door de aanwezige kurklaag zal je geen oneffenheden opmerken bij het eindresultaat. Het is mogelijk om de vloer door te leggen in verschillende ruimtes. Ben je zelf niet zo heel handig, vraag dan aan een kennis of familielid of hij/zij wil helpen met het leggen van de vloer.

Stille ondergrond

De kurklaag dempt geluid, zoals bijvoorbeeld het getik van schoenen. Dat maakt het zeer geschikt als je de vloer wilt plaatsen op bijvoorbeeld een bovenste verdieping, of als je in een appartement of flat woont. Je kunt dus ook gerust je hakken alvast aan doen voordat je vertrekt naar dat ene gezellige diner. Niemand die er last van heeft, wel zo prettig.

Krasvrij – jij blij

Rigid vloeren zijn heel stevig en er zullen dus geen sporen achterblijven van voorwerpen die erop zijn gevallen of kleine putjes die kunnen ontstaan door het dragen van hakken. Dit is ook de reden waarom deze vloeren heel erg aantrekkelijk zijn voor gezinnen met kinderen. De toplaag beschermt de vloer tegen krassen en dat is zeker, met bijvoorbeeld een looptfietsje in huis, heel erg fijn.

Gemakkelijk in onderhoud

Misschien wel het grootste voordeel is dat deze vloer weinig onderhoud vraagt. De vloer hoeft niet behandeld te worden met speciale producten en je kunt de vloer met water en schoonmaakmiddel eenvoudig reinigen. Je hoeft dus niet langer dure producten tegen slijtage of verkleuring aan te schaffen. Het scheelt je dus ook nog eens in de kosten.

Waterbestendig

In tegenstelling tot laminaat of parket hoef je niet te vrezen indien je met water of vocht morst op de vloer. Door de sterke toplaag is de vloer waterbestendig. Dat zorgt ervoor dat de vloer dus ook geschikt is in vochtige ruimtes. Je kunt deze vloer dus ook met gemak leggen in de badkamer. Er zal dan geen sprake zijn van schimmelvorming of uitzetting door vocht. Aangezien kinderen nog weleens iets laten vallen, is het geen overbodige luxe om een goede vloer te hebben liggen.

Een ruim aanbod

Er zijn heel wat verschillende motieven mogelijk. Voor elke stijl bestaat er wel een alternatief in Rigid. Wil je een marmerlook of toch liever het uitzicht van een parketvloer? Of laat je je liever verleiden door een industriële stijl?

Bij Floorhouse is er een ruim aanbod van vloeren, dus kijk eens goed wat binnen jouw/jullie interieur past. Succes!

Uitgelichte afbeelding: Children’s bare feet from Shutterstock/Elvira Koneva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.