zirb2ZIRB lanceert een nieuw kussen op de Nederlandse markt: Snoozzze. Gevuld met geurige houtkrullen van de alpen-den helpt dit kussen iedereen snel naar dromenland. Ideaal bij slaapproblemen of onrust, kinderen en volwassenen slapen er beter en langer mee. Haal de natuur in huis en ontspan met het nieuwe Snoozzze-kussen van ZIRB. Verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke designs voor groot en klein.

Sleep like a tree
De kussens zijn rijkgevuld met houtsnippers van de Oostenrijkse alpen-den. De alpen-den groeit tot vlak onder de boomgrens tot 3.000 meter hoog in de Alpen en de Karpaten. Onderzoek wijst uit dat de geur van de hars uit deze den de kwaliteit van de slaap op natuurlijke wijze verbetert. Ook in Nederland bleek uit een test dat kinderen niet alleen beter, maar ook langer sliepen met deze kussens.

ZIRB heeft oog voor meer dan alleen gezondheidsvoordelen, de verschillende designs zorgen voor een visueel aantrekkelijk kussen. Bij het ontwerpen van de prints is gedacht aan jongens, meisjes en volwassenen. Leg het kussen naast je hoofd en sleep like a tree!

zirb1Natuur als uitgangspunt
ZIRB is het label van het ontwerpersduo Roos en Chris Leddy, twee natuurliefhebbers die in Oostenrijk – het geboorteland van Chris – in aanraking kwamen met de Zirbe, ofwel alpen-den. Zij haalden dit hout naar Nederland om hier te verwerken tot houtkrullen en er de kussens mee te vullen. De katoenen overtrekken worden in Duitsland op waterbasis bedrukt, zodat je het kussen met een gerust hart in een (kinder)bed kan leggen.

Toekomstdromenzirb3
In de toekomst hopen Roos en Chris ook knuffels te maken gevuld met de geurende houtkrullen. Ze dromen bovendien van gevulde dekbedden, quilts en zitzakken: ZIRB’s passie voor de natuur en natuurlijk leven is eindeloos.

Kijk voor de verschillende Snoozzze-kussens op www.zirb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.