Elk jaar organiseert Campina de Boerderijdagen. Een kijkje achter de schermen bij FrieslandCampina boeren door heel Nederland; hoe zetten deze boeren zich in voor koe, natuur en klimaat; wat eten koeien en wat kan je allemaal van melk maken? Net zoals vorig jaar is het niet mogelijk om de Boerderijdagen live te organiseren. Daarom ontwikkelde Campina een nieuw, digitaal alternatief: het Campina Boerderij Mysterie.

Na de succesvolle online Thuisboerderijdagen van vorig jaar, gaan ook dit jaar de staldeuren weer online ‘open’. Zo kunnen gezinnen en nieuwe generaties ook op afstand kennis blijven maken met de leerzame wereld van de boeren en de boerderij. Dit keer om een heus mysterie op te lossen; want de beroemde koe Sam is verdwenen. Heel Nederland kan meehelpen om het mysterie op te lossen.

Het Campina Boerderij Mysterie

Vier weken lang worden de deelnemende gezinnen meegenomen in de wereld van de zoektocht naar koe Sam door boer Koen, agenten Sophie en Youssef en reporter Nina. Elke week, op woensdag, wordt een nieuw onderdeel van het mysterie gelanceerd. De hoofdpersonen nemen de deelnemers mee langs alle belangrijke aspecten van de boerderij en het boerderijleven. Ook komen de ambassadeurs van Campina, de boeren zelf, aan het woord. Wie weet geven ze wel belangrijke hints om het mysterie op te lossen! Het mysterie zit vol spannende video’s en leuke spellen, quizjes, knutselopdrachten en zelfs VR games. De verschillende onderdelen spelen zich zowel binnen als buiten (offline) af. Niet alleen leuk om met het gezin te doen, maar ook nog eens hartstikke educatief!

Wil jij met je gezin meedoen? Bezoek dan hier de website en help boer Koen zijn lievelingskoe terug te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.