open1Een jute zak vol met pakjes, cadeautjes onder de kerstboom, gespannen gezichtjes en een vreugdevolle kreet als het gewenste presentje ertussen zit; het is weer december! De feestdagen zijn voor veel ouders hét moment om hun kroost te verrassen met een eerste mobieltje, maar hoe laat je je kind met een gerust hart de online wereld ontdekken? Telecomprovider OpenMobile geeft ouders de mogelijkheid om het gezin op een betrouwbare manier gebruik te laten maken van internet en social media.

Denk je erover om je kind zijn of haar eerste mobieltje cadeau te doen met Sinterklaas of Kerstmis? Het kiezen van het juiste abonnement is dan minstens zo belangrijk. Hiermee kun je namelijk precies bepalen hoe er gebruikt wordt maakt van de nieuwe gadget. Onderstaand een aantal vragen die je jezelf kunt stellen, wanneer je overweegt om een eerste mobiel aan te schaffen:

  • Kies je voor een abonnement of voor prepaid?
  • Mag je kind alleen bellen of ook op internet?
  • Welke apps en websites mogen ze bezoeken?
  • Hoeveel tijd mogen ze besteden op hun mobieltje?
  • Hoe zorg je voor duidelijke regels omtrent mobiel gebruik?

Gezinsvriendelijke telecomprovider
Met OpenMobile kun je samen met jouw gezin bepalen wie welke websites wel of niet bezoekt, tot welke apps een gezinslid wel of geen toegang heeft én op welke tijdstippen. Zoals geen Facebook tijdens het eten, huiswerk vóór Instagram of WhatsApp en na 21.00 uur niet meer op YouTube. Wel zo duidelijk, voor iedereen. Zo wordt Sint of Kerst pas echt een feest!

open2Over OpenMobile
OpenMobile is dé nieuwe telecomprovider van Nederland, opgericht in 2014 door Erwin van den Bovenkamp en ontstaan vanuit de eigen beleving dat duidelijkheid omtrent social media- en internetgebruik een positieve  invloed heeft op het hele gezin. De kracht van OpenMobile is dat de gebruiker voor zichzelf én voor medegebruikers van het abonnement, tijdsgestuurd kan bepalen naar welke internetsites en social media er gekeken wordt en door wie. Regel alles online; veilig, makkelijk en snel. Uiteraard kan men bij OpenMobile ook bellen, chatten, appen, surfen en berichten versturen, foto’s en video’s bekijken en muziek luisteren. www.openmobile.nl

One thought on “Een eerste mobieltje voor Sint of Kerst? Hier moet je op letten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.