finnEen uniek geboortekaartje versturen? Hallmark!
Blauwe kaartjes met een autootje erop en roze kaartjes met een beer. De geboortekaartjes die je vaak voorbij ziet komen zijn nogal eenzijdig en alles behalve uniek. Ben je deze eeuwige en vooral dezelfde soort geboortekaartjes ook zat en wil jij het liever heel speciaal aanpakken? Neem dan een kijkje in de webshop van kaartenwinkel Hallmark en maak je eigen mooie en persoonlijke geboortekaart.

Uniek geboortekaartje 
Het toffe aan de online shop Hallmark is dat geen enkele kaart saai is of op een andere kaart lijkt. Er is van alles te vinden tussen de geboortekaartjes: een lief, simpele en uniek geboortekaartje voor de kleine meiden of stoere kaarten met tekst voor de kleine jochies. Het wordt nog lastig om één kaart te kunnen kiezen. De kaartenmakers van Hallmark begrijpen dat een geboorte een uniek moment in het leven is en hebben daarom alleen de leukste kaartjes en designs voor je op een rij gezet.

Persoonlijke kaarten 
Je kunt het design kiezen wat het beste bij jou en je gezin past. Er zijn diverse designs waar je uit kunt kiezen: lief, stoer, vintage, kleurrijk en ga zo maar door. Ben je er eenmaal uit welke layout je geboortekaartje gaat hebben? Dan is het tijd om het kaartje persoonlijk te maken. Voeg bijvoorbeeld een mooie foto toe, een persoonlijke tekening of een leuk gedichtje. Ook kun je de binnenkant van de kaart versieren met bijvoorbeeld de lieflijke babydecoraties. De kaarten zijn 12.7 x 12.7 cm groot.

Proefdruk aanvragen
Wanneer je een uiteindelijke keuze hebt kunnen maken is het tijd om een proefdruk te laten maken. Zo kun je zien hoe je geboortekaartje eruit komt te zien voordat je er een groot aantal van bestelt. Ben je tevreden of wil je juist wat veranderen aan de kaart? Dan kun je de kaart bestellen. Wanneer jullie kindje eenmaal geboren is kun je de gegevens op de kaart aanpassen.

banner samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.