Nog inspiratie nodig om de kids op een leuke manier te vermaken? Zoek niet langer verder! Op zondag 18 april om 16u organiseert het allerleukste speelgoedmerk LEGO de virtuele launch party van LEGO® VIDIYO™!

Launch party op zondag 18 april

Beleef met de nieuwe VIDIYO app urenlang muziekplezier! Wees de regisseur, producent en ster van je eigen muziekvideo en dans aanstaande zondag samen met o.a. Emma Heesters op de allerleukste beats interactief mee aan het concert! Zet je dus schrap voor een leuke namiddag en join de online launch party!

Wanneer: zondag 18 april 2021
Hoelaat: 16.00 – 16.30 uur
Waar: https://bit.ly/2Rv0wdU

Wat is LEGO VIDIYO?

LEGO VIDIYO is een nieuw platform dat zich richt op kinderen van 7 tot 10 jaar en vormt een unieke combinatie tussen fysiek en digitaal spelen. Met LEGO VIDIYO gaan kinderen aan de slag met hun eigen muziekvideo’s waarin ze optreden aan de zijde van bandleden in de vorm van coole LEGO minifiguren. Kinderen kiezen hun favoriete muziek uit een wijd repertoire aan nationale en internationale artiesten, die verbonden zijn aan Universal Music Group.

De muziekvideo’s kunnen pas online gedeeld worden na geverifieerde toestemming van een ouder en nadat de clip in-app gecontroleerd is, zodat anonimiteit en extern toezicht op alle inhoud die naar de app-feed wordt geüpload, gewaarborgd zijn. Ouders kunnen erop rekenen dat hun kinderen met LEGO VIDIYO hun creativiteit de vrije loop laten in een veilige online omgeving.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.