De meeste kinderen van 10 jaar en ouder hebben tegenwoordig een mobiele telefoon. Soms is dit zelfs al het geval als kinderen jonger zijn. Zo zitten er kinderen bij mijn oudste zoon in de klas (groep 5) die met een nieuwe smartphone rondlopen. Nou, dat vind ik dus echt nog een beetje te gek, kinderen van 8 á 9 jaar met een mobiele telefoon. Als mijn zoon straks zelf naar school gaat fietsen, dan vind ik het een ander verhaal…maar nu heeft hij hem echt nog niet nodig. Natuurlijk maken we dan duidelijke afspraken, want je moet vaak toch het belgedrag van een kind in de gaten houden. In het verleden hebben mijn ouders weleens een rekening ontvangen, waar ze niet zo heel blij mee waren. Want kinderen blijven maar met elkaar beppen en appen en verder zijn ze natuurlijk ook nog druk met instagrammen en vlogs bekijken.

Prepaid om mee te beginnen
Ik zou in eerste instantie altijd kiezen voor een prepaid kaartje. Op deze manier kun je als ouder het allemaal wat beter in de hand houden. Maak toch altijd goede afspraken met je kind en leg goed uit dat het gebruik van een mobiele telefoon geld kost en eigenlijk alleen te gebruiken is als het echt nodig is. Thuis op de WiFi een beetje surfen is natuurlijk okay, maar hele vlogs van een half uur bekijken in de pauze is een minder puik plan. 

Is het beltegoed op, dan kan het kind dit aangeven en dan kun jij als ouder bekijken of er zuinig genoeg mee omgegaan is. Blijkt dat er binnen een week bijvoorbeeld 15 euro doorheen gegaan is, dan is het tijd om weer even samen te gaan zitten. Het is namelijk niet de bedoeling dat niet vaker gaat gebeuren. Het is sowieso handig om af te spreken wat er per maand besteed mag worden aan de mobiele telefoon van jouw kind.

Leuke aanbiedingen zijn altijd fijn
Natuurlijk zijn er een heleboel leuke aanbiedingen, bijvoorbeeld Simyo Vriendendeal. Met Simyo profiteer je van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor je zeker weet dat je weinig last zal hebben van eventuele storingen. Verder kun je Simyo Prepaid altijd overal opwaarderen, op een hele eenvoudige manier. Je kunt alles goed in de gaten houden (en wijzigen) door middel van de Simyo app, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ook kun je via desktop inloggen en jouw persoonlijke omgeving bekijken.

Indien je later toch liever voor een abonnementje gaat, dan regel je zelf op een gemakkelijke manier je overstap. Tevens kun je maandelijks gratis je bundels aanpassen, naar boven en naar beneden!

Zo werkt Simyo Vriendendeal
Als Simyo beller ben je hoogstwaarschijnlijk zo tevreden, dat je echt niet alles voor jezelf wilt houden. Daarom is er de mogelijkheid om voordeel te verdienen door vrienden uit te nodigen, om ook Simyo klant te worden. Bij Simyo Prepaid krijg je € 5,00 en bij een Simyo Only abonnement € 10,00. Je vriend krijgt dit ook, dat is een toffe deal he? Leuk om dit eens te bespreken met de ouders van vriendjes/vriendinnetjes van jouw kind(eren). Als je kunt besparen moet je dat altijd doen!

Stap 1:
Als Simyo klant heb je een persoonlijke link die je kunt delen met familie of vrienden.

Stap 2: 
Wacht totdat een vriend via jouw link Sim Only of Prepaid besteld. Dit kun je zien op Mijn Simyo of in de app.

Stap 3:
Is de bestelling afgerond, dan verdienen jullie allebei € 5,00 voor Simyo Prepaid of € 10,00 voor Sim Only.*

*Als jij een Sim Only abonnement hebt dan krijg je € 10,00 korting op je factuur, zodra je vriend een Sim Only activeert. Bestelt je vriend een Simyo Prepaid, dan krijg je meteen € 5,00 korting. 
Heb je een Simyo Prepaid en bestelt je vriend via jouw link, dan krijg je € 5,00 beltegoed bij een Simyo Prepaid bestelling en € 10,00 bij de activatie van een Sim Only abonnement.

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.